Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Терново" розправляється з Великим Бичковом
21:32
"Терново" розправляється з Великим Бичковом
У неділю, 18 червня, на сільському стадіоні «Терново» приймало СК «ім. І.Яремчука» з Великого Бичкова.

Вболівальників на стадіон прийшло досить багато, це і не дивно, адже команда з Тернова зараз на підйомі, команда в турнірній таблиці посідає друге місце і всі без виключення домашні матчі терновчани доводили до перемоги. Бичків натомість має скромніші показники. Вони посідають тільки 7-ме місце і очевидно, що фаворитом матчу були господарі.
 
Матч розпочався із тотального контролю м’яча Терновом. З перших хвилин зустрічі господарі захопили ігрову ініціативу по всьому футбольному полі і бажали якнайшвидше відкрити рахунок у матчі. Після декількох напівмоментів півзахисник господарів Михайло Михайльо вдало зіграв на добиванні опісля небезпечного удару свого партнера зі штрафного з 18-ти метрів - 1:0.
 
Надалі господарі не збавляли обертів, але слід віддати належне та похвалити оборону великобичківців, які вміло та надійно стримували всі намагання тернівців подвоїти рахунок у матчі. В результаті перша половина матчу так і завершилась із мінімальною перевагою ФК «Терново».
 
Другий тайм був значно цікавіший та відкритіший. Гравці обох команд бігли в атаку і було незрозуміло чи то господарі заб’ють вдруге чи гості відіграються. Реальним виявився останній варіант. Після удару свого партнера нападник гостей Павло Попович підклав ногу і тим самим вдало скоректував круглого у ворота кіпера «Тернова» Петра Ференчука. Паритет на табло відновлено – 1:1.
 
Після пропущеного голу «Терново» розізлилось та почало набагато наполегливіше атакувати і це принесло свої плоди. Спочатку на 69-й хвилині Вільян Проданець головою замкнув прекрасний фланговий навіс Романа Маркуца. Згодом на 89-й хвилині нападник господарів Євген Дикун самотужки обіграв декількох суперників, включаючи воротаря гостей Сергія Йосипчука, і в порожні ворота забив гол. На цьому питання переможця було закрите. Хоча терновчани на останній хвилинні забили фінальний гол. Роман Маркуц забив вже в порожні ворота після прострілу партнера.
 
Як підсумок, остаточний рахунок в матчі 4:1 на користь ФК «Терново».

 
Арбітри: Дьордь Назар.
Асистенти арбітра: Головей Еміл, Рогач Ян.
Інспектор: Бобаль Матвій.
 
ФК «Терново» Терново - СК «ім. І.Яремчука» Великий Бичків 4:1
 
Голи: Михайльо, 28, Проданець, 69, Дикун, 84, Маркуц, 64 – Попович, 56.
 
ФК «Терново»: Ференчук П, Михайльо М, Дикун Є, Маркуц Р, Маркуц М, Проданець В, Каптола Р, Варга Б, Кіра І, Парада В, Мазур М.
Запасні: Мазур М, Аліферов В.
 
СК «ім. І.Яремчука» Великий Бичків: Йосипчук С, Басараба В, Локота М, Локота Є, Мандзюк А, Бойчук М, Крегун С, Мандзюк В, Попович П, Андрусяк І, Япняк М.
Запасні: Марущак Ю, Сидоряк Й.
Панченко Артем
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1005 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: