Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » «Тячів» спромігся виставити лише дев’ять юнаків на матч (ФОТО)
12:47
«Тячів» спромігся виставити лише дев’ять юнаків на матч (ФОТО)
Мукачівські юнаки без надзусиль здобули розгромну перемогу у Тячеві.

«Тячів» спромігся виставити лише дев’ять юнаків на матч (ФОТО) Тячів – районний центр із населенням більш ніж 10 тисяч чоловік. Дуже здивувався, коли в заявці молодіжного складу виявилося всього 9 внесених гравців, і це при тому, що місцева ДЮСШ представлена в першій лізі ДЮФЛУ у двох вікових групах. Чи то гравці місцевої школи гребують виступати в обласному чемпіонаті, або ж якісь інші причини. Як зауважив головний тренер «Тячева» Павло Іванчов: «У мене багато дітей з району, тож замість того, щоб грати в футбол, вони з батьками вирішили піти по інших справах». Гадаю, що скоріше за все таке відношення в тячівської молоді до футболу криється в мотиваційній складовій, а точніше у відсутності фінансування молодіжного складу «Тячева».

«Дев’ятеро бійців Тячева» проти одного з фаворитів молодіжного чемпіонату вищої ліги –  результат такого двобою спрогнозувати було неважко. Мукачівці легко й невимушено почали тіснити господарів, хоч якби реалізація була кращою, рахунок матчу міг би бути у два рази більшим на користь «Мункача».

А так, хлопці наче на тренуванні забивали у ворота Антала Карталі. Крістіан Пекарь розпочав розгром, його підтримали голами Роман Папарига та Володимир Онищук. Господарі спромоглися лише на гол престижу, та й то через розхлябаність мукачівських оборонців, які впродовж гри майже не відчували тиску з боку суперника. Але на 51 хвилині через невдалу передачу в ноги супернику Людвіг Фоменко таки вразив ворота «Мункача».

Тож 1:6 – закономірний розгром «Тячева».


Арбітр – Ілля Вовчанський (Ужгород);
Асистенти арбітра – Роман Сенишин, Мирослав Горгош (Ужгород);
Спостерігач арбітражу ФФЗ – Михайло Митровський (Ужгород).
 
«Тячів» - «Мункач» – 1:6 
 
Голи: Фоменко, 51 – Пекар, 12, 63; Папарига, 22,32, 67; Онищук, 37.
 
«Тячів»: Карталі, Григоренко, Папп, Філіп, Рошко, Ажбог, Тендіт, Палагусинець, Фоменко.
Тренер – Павло Іванчов
 
«Мункач»: Ковачик, Пекар, Франчук (Онищук 13), Василиженко, Кривка, Шеверньов, Вісторобський, Береш, Кодря, Бабинець, Папарига.
Запасні: Лозан, Навроцький, Попов, Атамак.
Тренер – Іван Фізер 
Роман КУХАР
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1087 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: