Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Тячів" знімається з чемпіонату Закарпаття
22:48
"Тячів" знімається з чемпіонату Закарпаття
Сьогодні, 12 серпня, на адресу голови Федерації футболу Закарпаття Івана Дурана надійшов лист від керівництва футбольного клубу «Тячів».

У цьому листі йдеться про те, що у зв’язку з відсутністю головного тренера, а також малою кількістю гравців юнацького та дорослого складів, клуб вимушений знятися із розіграшу чемпіонату Закарпатської області з футболу серед аматорських команд вищої ліги.

Ця звістка засмутила як уболівальників Тячівського району, так і усю футбольну громадськість Закарпаття. Адже припинив своє існування клуб із багаторічною історією виступів у обласному чемпіонаті. ФК «Тячів» має у своєму активі і розвинену інфраструктуру, і славні традиції. Тож сподіватимемося, що ця вимушена перерва піде на користь клубу, і наступного сезону він знову знайде своє місце на футбольній карті області. 

У зв’язку із зняттям команди календарний поєдинок 14-го туру між ФК «Тячів» та ФК «Ужгород» не відбудеться.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1259 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Artur84  
0
Все йшло до того, що Тячів зніметься із чемпіонату і про це говорили вболівальники ще в першому колі. Дмаю, що Тячів буде не єдиною такою командою, на жаль. Проблеми в Іршаві, у Вільхівцях тоже непросто, Дідово зробило ставку на ігри в сусідній Угорщині. З одного боку може ФФЗ, силою затягуючи команди в чемпіонат і старається аби він був конкурентно спроможним, а з другого боку практика штучного наповлення вищої ліги лише призводить до її краху. Зважаючи на реальну нехватку футболістів, можливо слід повернутися до практики залучення легіонерів з інших областей (наприклад 3 в команді)? Бо зараз така ситуація, коли три команди, які мають кошти (Ужгород, Середнє, Минай) назбирали (перекупили і інших) з усьої області купу футболістів, платять величезні по міркам області гроші, а інші команди тіпа Тячева, Іршави, Довгого, нинішньої Поляни є лише статистами в чемпіонаті. Реально між 3 командами із грошима та іншими величезна прірва і чемпіонат, хто би там що не говорив про його нібито високий рівень, перетворився на з'ясування з першого кола хто кращий по складу Минай чи Ужгород. До честі Севлюша, їх команда трошки внесла інтригу своєю грою.

الاسم *:
Email *:
كود *: