Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Тячівські юніори перемагають на турнірі до Дня Святого Миколая
11:16
Тячівські юніори перемагають на турнірі до Дня Святого Миколая
В суботу, 15 грудня, у спортзалі Тересвянської ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся чемпіонат з міні-футболу серед юнаків 2006-2007 р.н..

Тячівські юніори перемагають на турнірі до Дня Святого Миколая
В суботу, 15 грудня, у спортзалі Тересвянської ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся чемпіонат з міні-футболу серед юнаків 2006-2007 р.н., присвячений Дню Святого Миколая.
 
У змаганнях, які проводилися за сприяння народного депутата України Василя Петьовки, взяли участь шість команд – з Тячева, Бедевлі, Буштина, Нижньої Апші та дві команди з Тересви – вихованці відділення футболу Тячівської ДЮСШ та ГО «Школа футболу» ФК «Авангард» (Тересва).
 
Юні футболісти змагалися за коловою системою. В результаті серії ігор визначились переможці та призери турніру. На третьому місці, обігравши буштинців, опинилася команда з Тересви, а на другому – Нижньої Апші. А «золото» змагань у безкомпромісній боротьбі вибороли тячівці.
 
Всіх присутніх із завершенням турніру привітав помічник народного депутата України Михайло Штефко, який побажав спортсменам, їх батькам та тренерам нових спортивних вершин у новому році, здоров’я, щастя та миру.
 
Відтак призери змагань були нагороджені кубками, медалями та грамотами. Також кожен учасник турніру отримав до Дня Миколая солодкий подарунок.





















Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 542 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: