Головна » Усі публікації » у світі » Команда Іваниці поступається ДВТК у Кубку Угорщини (ВІДЕО)
20:39
Команда Іваниці поступається ДВТК у Кубку Угорщини (ВІДЕО)
В 1/16 Кубку Угорщини найбільш закарпатська команда вилітає від вищолігового клубу.

Команда Іваниці поступається ДВТК у Кубку Угорщини (ВІДЕО)
Якщо раніше Торпо для багатьох закарпатських вболівальників асоціювалося з місцем куди мігрують багато юних футболістів у пошуках кращої футбольної долі, то зараз це місце більш відоме за командою, де тренує Михайло Іваниця і грає багато закарпатських гравців. Близько двох тижнів тому команду поповнив екс-воротар минайців Андрій Черепко.

Цей клуб четвертого дивізіону зумів у Кубку пройти три стадії і дістатись 1/16, де їм випала нагода зіграти з командою з найвищого дивізіону Угорщини - ДВТК.

У чемпіонаті у команди Іваниці справи йдуть дуже добре - до минулого тижня вони мали стовідсотковий показник: 13 матчів - 13 перемог. Лише 5 лютого вони вперше не виграли, зігравши внічию з Нодьчед 1:1. На екваторі змагань вони мають відрив від другого місця 8 балів. Екс-гравець Севлюша Артур Вайда йде другим у списку бомбардирів забивши за 14 матчів 12 голів.

Щодо сьогоднішнього матчу, то у стартовому складі Торпо абсолютна більшість гравців були закарпатцями. Звісно господарі грали строго від оборони, шукаючи попереду тячівського гренадера Дана, який намагався чіплятися за м'яч. Добровольський розташувався в опорній зоні і розпочинав більшість атак своєї команди. Трохи вище у півзахисті розташувався Вайда, який при першій нагоді йшов в атаку.

Торпо тривалий час дисципліновано грали в захисті, а Черепко тримав на замку свої ворота, але лише до 32-ї хвилини, коли після прострілу зліва Річард Гал зрізав м'яч у власні ворота. Після цього господарі мали дві чудові нагоди зрівняти рахунок на табло - спочатку Вайда здійснив перехоплення у центрі поля і вибігав з Даном на одного захисника 2 в 1, однак удар Артура з 17 метрів забрав голкіпер. Ще один хороший момент також виник після удару Вайди з 12 метрів, але повз ворота.

Гості один з рідких своїх гострих епізодів зуміли втілити у гол в роздягальню.

У другому таймі ДВТК розвили свій успіх забивши втретє. Гравці Торпо діяли сміливо, однак дістатись чужих воріт було вкрай складно. Гострота виникла в одному епізоді після стандарту з лівого флангу від Вайди, однак ніхто не дотягнувся, щоб замкнути. Під завершення гри Дяченко пробивав з правого краю штрафної, але не точно.

Після гри Михайло Іваниця дав коментар: "Оскільки ми грали з командою провідного дивізіону Угорщини, у нас немає причин соромитися свого виступу. Можливо, ми могли б зіграти і краще, але у нас відчувалось трохи хвилювання у цій грі. Цікаво, що ми заграли краще після того, як нам забили перший гол. Я пишаюся хлопцями за те, що вони гідно протистояли супернику такого рівня!"


"Торпо" - ДВТК 0:3

Голи:
Гал, 32 (автогол) - Івановскі, 44, Горзав, 58.

Торпо: Андрій Черепко - Олексій Січ, Річард Гал, Віталій Курильчик (Крістіан Фулоп, 78), Роланд Сабо (Віталій Дяченко, 64) - Євген Добровольський, Іштван Шандор (Янош Феєш, 64), Артур Вайда, Пийтер-Пал Буда, Норберт Надімов (Вільмош Тромбола, 83) - Василь Дан (Дмитро Боднарук, 64).
Тренер - Михайло Іваниця.

ДВТК: Маленіца - Вагі, Каран, Мемолла (Сольдо, 31 (Сюч, 67)), Пік - Живулич, Іслаї (Ціга, 46) - Сульїч, Грозав, Макраї - Івановскі (Шестаков, 74).
Тренер - Зоран Зекіч.

 

Категорія: у світі | Переглядів: 739 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: