Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » "Трансвуд" оформив путівку до фіналу розгромивши "Зінедін"
12:23
"Трансвуд" оформив путівку до фіналу розгромивши "Зінедін"
Підопічні Івана Ковача-старшого здолали молодий колектив Зінедіна у Кубку Ужгорода.

В першому таймі перевагою володіли гравці Зінедіна, але футбольний фарт був не на їхньому боці. Так Дмитро Опаленик загубив два чудові моменти, щоб забити. В першому Дмитро обікравши суперника на лівому краї біля кутового прапорця, пройшов до воріт, але акцентованого удару не завдав. Вдруге, замість того щоб пробити, почав перекладати м'яч з лівої на праву ногу і голкіпер нівелював загрозу.

За таке марнотратство господарі сповна покарали суперника. Прорив з правого флангу закінчився прострілом і після метушні в штрафному, Ковач підстеріг м'яч і відправив його у ворота. 1:0.

Зінедін не знітився і продовжив володіти ініціативою, але забити не вдавалось. Лукіяник небезпечно пробивав зі штрафного, але голкіпер рятує свою команду. В середині тайму гості пропустили вдруге, після прострілу з лівого краю Кінгслі випередив захисника і пробив у ближній кут, 2:0.

Молода команда Зінедін під керівництвом Іваниці ще більше додола в активності, Загорчак раз по раз проходив свого опонента, але подачі Євгена ніхто з партнерів втілити у гол не змогли. На цьому перший тайм завершився. 

Тайм другий почався з того, що Зінедін зміг скоротити відставання. Після удару з 16-ти метрів Ярослава Костика м'яч залетів у дальній кут, голкіпер безсилий.

Одразу за декілька хвилин гості могли зрівнювати рахунок, простріл з правого краю не зміг завершити Дзямко. Надалі ініціативою заволоділи гості, швидкий Пиняшко часто загострював гру. Так в одній із численних атак, Василь впіймав Ізая на протиході ударом з 16-ти метрів. 3:1.

Після цього підопічні Іваниці відверто підсіли. Ще одного разу гостей засмутив той таки Кінгслі, обігравши захисника пробив в дальній кут без шансів для голкіпера. 4:1.

Зінедінівці в нечисленних контрвипадах старались скоротити розрив, але безрезультатно. Господарі швидко проходили центр поля за рахунок короткого пасу і часто створювали небезпечні моменти. Так простріл з правого краю у власні ворота зрізає захисник гостей Шовш. 5:1.

Під кінець тайму Зінедін спромігся на те щоб створити декілька небезпечних моментів. Лукіяник прострілював з правого флангу, але зависоко. На останній хвилині гри Гряділь прибрав опонента і пробивав з 16-ти метрів, та удар відверто не вийшов. На цьому головний арбітр зустрічі сигналізує про завершення поєдинку. 

Впевнена перемога Трансвуда, і у фіналі Кубку нас чекає цікаве протистояння.


ФК "Трансвуд" - ФК "Зінедін" 5:1

Голи: Ковач, 13, Кінгслі, 22, 66, Пиняшко, 50, Шовш (автогол), 78,  - Костик, 47.
Lobda
 
Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 1173 | Додав: lobda | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: