Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Третій позаду... (ФОТО)
16:17
Третій позаду... (ФОТО)
Про чергові матчі зимового турніру з міні-футболу дізнавайтесь далі.

Третій позаду... (ФОТО)
Чергові матчі на майданчику Виноградівської ЗОШ № 8 пройшли рівно на екваторі трудового тижня, два з яких у середу й ще три в четвер. Як відзначили організатори турніру для сайту «Lobda.at.ua», вже поступово стає зрозуміло хто в юнацькому міні-футбольному господарстві господар. Кращі з кращих отримають бонус у вигляді потрапляння до юнацького складу «Севлюша», решта зможуть надалі відточувати майстерність у складі молодіжної «Великої Копані» або інших колективів Південного Закарпаття.
 
 
У середу не без несподіванок
 
«Тросник» прорвало на ура
 
У першому двобої дня «Тросник» досить неочікувано розніс у друзки «Підвиноградів» – 7:2, і це при тому, що приміські гравці спочатку вели в рахунку. Ця перемога та пізніше четвергове фіаско «Набі», дозволили команді з Сірми за втраченими балами вперше зі старту змагань увійти до провідної п’ятірки. Фіаско «Підвиноградова» залишило цей колектив на дні.

 
Знову мир, дружба, фанки...
 
Продовжує мироточити команда «Рато», яка в третьому з трьох матчів зіграла унічию – 4:4. Цього разу результат у міському дербі проти досить непоганого колективу «Набі» був сприйнятий шанувальниками футболу більш позитивно. Дубль на свій рахунок записав Крістіан Горзов. Ще по разу забили два Віталії – Бандрівський і Козаченко. Забігаючи наперед слід відзначити, що наступне фіаско «Набі», яке завершило четвергові поєдинки, дозволило «Рато» за втраченими балами повернутись до першої шістки.
 
У «Набі» в даному матчі вчергове свій бомбардирський хист підтвердив Валентин Пука, який заніс собі в актив хет-трик. Доповнив його зусилля ще одним голом Юрій Варга. Нічия дозволила «Набі» на незначний час двічі повертатись до провідного квартету.
 
 
У четвер також були певні сюрпризи
 
Річкові повернулись у боротьбу за найвищі місця
 
Перша половина двобою пройшла в дуже конкурентному ключі. Спочатку дві нагоди змарнував Роман Петречко. Далі Василь Брич та Валентин Віщак пробачили суперника. Друга половина гри була більш результативна. Спочатку Віщак вдало прострілив із лівого флангу в центр на Федя й той переправив у правий кут – 1:0. За мить Валентин уже асистував Бричу, коли коротко віддав на Василя в атаці по центру й партнер знову пробив під праву стійку – 2:0. Із аналогічним інтервалом Чорба результативно пробив у лівий кут – 3:0. Далі сасівці зусиллями Шітєва, який вдало завершив атаку лівим флангом зі зміщенням до центру, зуміли забити гол престижу. Протягом 17-18-ї хвилин Шітєв та Петречко ще двічі дуже небезпечно пробивали. Та в першому епізоді відмінно зіграв воротар, а постріл Романа самовіддано заблокували захисники.
 
Своя перемога та пізніша звитяга королівців над «зізулистими» дозволила землякам Мирослава Мудри, хоча й на двадцять хвилин, та все ж вперше повноцінно, за здобутими та втраченими очками, побути в двійці лідерів.
«Сасово» хоча й вперше зі старту турніру залишило призову зону, та вже через двадцять хвилин, завдяки шедевру королівців, вони повернулись до неї.
 
«Великі Ком’яти» – «Сасово» – 3:1
Голи: Федір Федьо, 11, Василь Брич, 12, Олександр Чорба, 13 – Едуард Шітєв, 14.
 
 
Хто зупинить драйв королівського містечка?
 
Здавалось Шуба й не сходив із майданчика в ЗОШ № 8, так легко й невимушено він завершив атаку по центру ударом в лівий верхній кут, без шансів на відбиття – 1:0. Далі Кутняк результативно завершив наступ лівим флангом потрілом у дальній кут – 2:0. Чутора відгукнувся на простріл з правого флангу на протилежній стійці – 3:0. Шародій завершив наступ по центру ударом із середньої дистанції – 4:0. Далі Шуба забив досить схожі п’ять поспіль голів, переважно з близької відстані, й оформив сикстет – 9:0.
 
Після цього Кутняк з передачі Шуби, оформив дубль – 10:0. А далі Руслан ще й довів рахунок до гандбольного – 12:0, оформивши особистий шалений «ейт». Гол престижу з близької відстані від Зубова не надто додав настрою партнерам. Незважаючи на фіаско «Зінедіна» наступний результат від «Набі» дозволив йому за втраченими балами втриматись у провідному квартеті.
 
«Королево» – «Зінедін» Виноградово – 12:1
Голи: Руслан Шуба, 3, 11, 12, 13, 14, 15, 17, 18, Сергій Кутняк, 5, 16, Михайло Чутора, 8, Євген Шародій, 10 – Олександр Зубов, 19.
 
 
Хет-трик Кормоша дозволив тріумфувати
 
Другий матч дня за участю «Сасова», як і очікувалось, став не менш конкурентним за перший. Лідер «Набі» Пука ударом в правий нижній кут досить швидко відкрив рахунок – 1:0. Та Кормош на завершенні наступу лівим флангом одразу відновив паритет – 1:1. Далі Іван опинився ще й на завершенні наступу по центру, де скористався середнім пасом від Петречка й вивів своїх уперед – 2:1. Після цього Кормош завершив атаку лівим краєм зі зміщенням до центру й оформив хет-трик – 3:1. Трохи згодом Криштоф ударом із близька скоротив до мінімуму – 2:3. Та далі Петречко двічі пробивав на завершенні атаки лівим флангом і повторно вколоти м’яч у сітку – 4:2. Далі був курйозний гол від Пуки, коли після удару-прострілу Валентина круглий рикошетом від воротаря залетів у сітку – 3:4. Та Шітєв ударом із близької відстані встановив остаточний рахунок – 5:3.
 
Перемога дозволила «Сасову» за здобутими балами повернутись до двійки лідерів. Програвши «Набі» за втраченими очками вперше опинивлось за межами провідної п’ятірки.
 
«Сасово» – «Набі» – 5:3
Голи: Іван Кормош, 3, 4, 5, Роман Петречко, 14 – Валентин Пука, 2, 17, Даніел Криштоф, 11, Едуард Шітєв, 18.
 
 
Турнірне становище на 2-е лютого:
 
1-е місце. «Королево» – 3 матчі – 9 очок (різниця голів – 26:1),
2-а сходинка за здобутими (3-я за втраченими) «Сасово» – 4 – 7 (12:10),
3(2). «Великі Ком’яти» – 3 – 6 (10:7),
4(7). «Набі» – 4 – 4 (10:18),
5(4). «Зінедін» – 3 – 4 (8:16),
6(5). «Тросник» – 3 – 3 (11:11),
7(6). «Рато» – 3 – 3 (8:8),
8. «Велика Копаня» – 0 (0:0),
9. «Підвиноградів» – 3 – 0 (4:18),
 
У суботу 3-го лютого, починаючи з 11.00, відбудуться ще два матчі: «Королево» – «Велика Копаня» й «Велика Копаня» – «Зінедін»,
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з турніру дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 810 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: