Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Три до трьох для Бичкова (ФОТО)
17:04
Три до трьох для Бичкова (ФОТО)
Про найбільш конкурентний двобій дня у Виноградові дізнавайтесь далі.

Три до трьох для Бичкова (ФОТО)
Після перемоги на старті команда з Дубового вважалась певним фаворитом цього протистояння, та можливо трохи недооцінила суперника, бо в деяких відрізках матчу була змушена відбиватись. Особливо це стосується початку першого тайму.
 
Уже на 2-й хвилині було дуже небезпечно, коли Руснак опинився на завершенні атаки правим флангом і влучно пробив із гострого кута, метрів із восьми, в ближню частину воріт, та «Карпати» від голу врятувала стійка. Утім, атакувальна дія змістилась в центр карної зони, де номінальні гості метрах у десяти від воріт змусили суперника порушити правила й Райда вказав на одинадцять метрів. Руснак із позначки розвів воротаря та м’яч в різні сторони – 1:0.
 
Через три хвилини Руснак уже відгукнувся на простріл із лівого флангу й метрів із десяти влучно пробив. Пахомов парирував. На 16-й хвилині Локота прострілив із кутового в центр, на ділянку на лінії штрафного майданчика. Дутчук метрів із шістнадцяти замкнув цей простріл, та клуб із Дубового врятувала поперечина.
 
Та вже за мить Локота все ж видав результативний асист, коли прострілив низом із лівого флангу, а Ціпле підкорегував м’яч у кут – 2:0. Утім, протрималась ця перевага не довго. Дьолог заробив право на штрафний удар по центру. Галац обвідним ударом влучив точно в правий верхній кут – 1:2.
 
Через сім хвилин масована атака команди з Рахівщини завершилась кількома поспіль ударами Ціпле та Ростислава Басараби, та суперники відчайдушно заблокували все, зберігши надію.
 
На початку другого тайму «Карпати» змогли внести рівність у рахунок, коли Плиска завершив атаку правим флангом зі зміщенням до центру результативним ударом у правий кут – 2:2.
 
Через дві хвилини на дуже якісну подачу із правого флангу від Володимира Басараби відгукнувся Руснак і влучно пробив головою метрів із дванадцяти, та Пахомов зумів зреагувати. На 47-й хвилині Галац пробив зі штрафного метрів із двадцяти, з позиції трохи ближче до правого флангу, трохи вище поперечини.
 
У одній з наступних атак Плиска заробив право на штрафний. Його партнери хоча й розіграли цей стандарт невдало, та Галац, на продовженні атакувальної дії другим темпом, ударом у лівий нижній кут оформив дубль, довершив локальний камбек. Через дві та три хвилини відповідно Владислав міг оформити як мінімум хет-трик, а то й покер, коли його двічі вивели на хороші ударні позиції. Та в першому випадку він замешкався з ударом і Йосипчук парирував, а трохи згодом самовіддано в підкаті проти нього зіграв Ухаль.
 
Та все ж останнє слово було за земляками Івана Яремчука, які вже перед фінальним свистком зуміли прорватись по центру й Руснаку двічі дозволили пробивати з дуже хороших позицій. Остання спроба в лівий кут вирівняла цифри на табло – 3:3.
 
Цим самим загострюється боротьба за срібну та бронзову сходинку цієї групи, а відтак попереду на «Пластмасовику» чимало аналогічних цьому поєдинків з непередбачуваною розв’язкою.
 
 
Арбітр – Михайло Райда
Асистенти – Вадим Рубей та Віктор Савко
Делегат ФФЗ – Сергій Гладинець
 
11 лютого, м. Виноградів, стадіон «Пластмасовик», +3 градуси, 100 глядачів
 
«Карпати» Дубове – «імені Івана Яремчука» – 3:3 (1:2)
 
Голи: Галац, 22, Плиска, 41, 53 – Руснак, 3 (з пенальті), 70, Ціпле, 17.
 
«Карпати»: Юрій Пахомов, Іван Добош, Ярослав Плиска, Михайло Магей, Іван Максимчук, Микола Приймак, Василь Целич, Дмитро Бережник, Роман Дьолог, Іван Лендєл, Владислав Галац.
Запасні: Михайло Мокан, Михайло Бенко, Ян Змикало, Іван Носа, Павло Кухта, Олександр Макарусь, Михайло Куцин, Василь Томишинець.
тренери – Сергій Цубера та Михайло Руснак.
 
«імені Івана Яремчука»: Сергій Йосипчук, Сергій Андрусяк, Володимир Басараба, Йосип Ухаль, Василь Мандзюк, Ростислав Басараба, Олег Руснак,Михайло Дутчук, Євген Локота, Денис Ціпле, Михайло Бойчук.
Запасні: Микола Гучканюк, Василь Рус, Микола Рус.
тренери – Йосип Сидоряк та Руслан Ухаль.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 768 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: