Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » ​Три дублі від ФК «Ужгород» (ФОТО)
20:41
​Три дублі від ФК «Ужгород» (ФОТО)
В дербі Ужгородщини підопічні Івана Шанти легко розправляються з середнянцями.

​Три дублі від ФК «Ужгород» (ФОТО) Господарі з перших хвилин понеслися на ворота Мучички, перевівши гру на половину поля гостей. Ужгородці істотно перевершували своїх опонентів.

Та на превеликий подив першим вдалось забити зелено-білим. Після діагоналі зі своєї половини поля на Сегедія, Оржаховський не дотягнувся, щоб перервати передачу, Крістіан здійснює стрімкий прохід до воріт із завершальним ударом з 20 метрів, Гречка парирує перед собою, а Мадяр тут як тут і переправляє шкіряного з шести метрів у сітку воріт. 0:1.

Такий розвиток подій став шокуючим для місцевих вболівальників та вони добре пам’ятали, що тячівці також забили ранній гол, і що з ними потім було. Тож Ужгород продовжував монотонно насідати на ворота суперника. Середнянці з труднощами стримували атаки біло-чорних.

На 24-ій хвилині після вкидання ауту з лівого краю Куделко продовжив головою у штрафну, Гулович прикрив корпусом від Гегедоша, щоб воротар забрав та Мучичка чомусь залишився на лінії воріт. Гегедош у боротьбі все ж проштовхнув м’яч у ворота. Пахомов намагався винести з лінії та не встиг. 1:1.

Не встигла стрілка секундоміра зробити повний оберт, як господарі вже були попереду. Реплюк відкинув під удар Пиняшку і Василь з 15 метрів цілить точно в ближню дев'ятку. 2:1.   

Після другого голу підопічні Шанти трохи збавили темп і на деякий час гра вирівнялась. Гостям навіть вдалось створити небезпеку біля чужих воріт. Лінтур прорвався по лівому флангу і виконав простріл, Сегедій випередив захисника однак йому не вдалось завдати акцентованого удару.

Вже під кінець першого тайму ужгородці розігнали швидку контратаку. Гегедош віддав на хід Пиняшку, який на спринтерській швидкості промчав тридцять метрів, вийшовши з Реплюком на одного воротаря, віддав лівіше Михайлу і той переграв Мучичку. 3:1.  

Однак, рівної гри у другій половині зустрічі вже не вийшло. Ряшко закинув на Гегедоша, який виривався на побачення з голкіпером та Роберт затягнув з ударом і захисник вибив круглого на кутовий. Середнє зуміло огризнутися скориставшись помилками суперника. Дуран здійснив перехват на чужій половині і одразу пробив, воротар забрав. Ще одного разу Лінтур з Жаренком організували контратаку лівим краєм та простріл Івана перехопив Гречка.

Біля протилежних воріт Гегедош спочатку б'є з 22 метрів, кіпер зловив. Трохи згодом Роберт увійшов у штрафну, залишив позаду себе Дрозда і прострілив на Пиняшка, удар якого з лінії воріт відбиває Беца. Та вже у наступній, схожій, атаці "двадцятка" Ужгорода доводить справу до логічного завершення. Реплюк прорвався до карної зони, відпасував на Пиняшка, який на паузі поклав на газон захисника і воротаря і закотив у ворота з п’яти метрів. 4:1.

Ужгородці на цьому не зупинились і продовжували створювати момент за моментом. Реплюк віддав на Гегедоша, який трохи зблизившись з воротами, пробив з 12 метрів, воротар відбив, сам Роберт був першим на добиванні, однак з кількох метрів пробив мимо.

На 75-ій хвилині Оржаховський подав справа, Беца перериваючи передачу скинув під удар Реплюку і Михайло з шести метрів не залишає шансів воротарю. 5:1.

Шостий гол на рахунку кращого бомбардира чемпіонату. Гегедош трохи повозившись з м’ячем пройшов вздовж лінії штрафного майданичка і потужно пробив під стійку. 6:1.

Не погану нагоду скоротити розрив у рахунку мав Стегура та його відкритий удар з 22 метрів пройшов значно вище. Чудовий момент не використав Пиняшко, коли Василь на дриблінгу пройшов двох захисників і вийшов один в один з кіпером, але не зміг його переграти.   

Кінцівку зустрічі команди вже відверто догравали. За середнянців встиг дебютувати Максим Климпуш, який був дискваліфікований на рік, за участь у матчі на підставу у листопаді минулого року, але у лютому йому було переведено дискваліфікацію на умовну. В Ужгорода також дебютував екс-середнянець Іван Жентичко. 

Ужгородці не зустріли серйозного спротиву зі сторони Середнього, і здобули чергову легку перемогу.
 
 
Арбітр – Вадим Запрутняк
Асистенти – Томаш Бабич, Денис Дудаш
Делегат матчу – Михайло Митровський
 
м. Ужгород, стадіон «Автомобіліст», глядачів 300
 
ФК «Ужгород» - ФК «Середнє» 6:1
 
Голи: Гегедош, 24, 83, Пиняшко, 25, 58, Реплюк, 45+1, 75 - Мадяр, 5.
 
Ужгород: Ерік Гречка, Олександр Ковчар, Василь Куделко, Микола Ількович, Павло Оржаховський, Іван Бандурович, Олександр Бако (Іван Жентичко, 72), Віктор Ряшко (Іван Скунзяк, 76), Василь Пиняшко, Михайло Реплюк, Роберт Гегедош (Роман Білінський, 88).
Запасні: Андрій Іонін
Тренер – Іван Шанта.
 
Середнє: Євген Мучичка, Мирон Гулович, Юрій Дрозд, Олександр Пахомов (Владислав Ковач, 54), Василь Беца, Андріан Лінтур (Максим Климпуш, 71), Андрій Лазар, Микита Гальчак (Михайло Стегура, 26), Крістіан Сегедій, Володимир Дуран, Олександр Мадяр (Іван Жаренко, 26).
Запасні: Михайло Костюк.
Тренер – Вадим Дьордь.
 
Попередження: Бандурович, 39, Гегедош, 79.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1622 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: