Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Тривають роботи по реконструкції стадіону у Хусті
21:39
Тривають роботи по реконструкції стадіону у Хусті
Реконструкція стадіону, почата торік, триває.

Тривають роботи по реконструкції стадіону у Хусті
Наразі вже замінено огорожу на металеву і прозору. Щоправда, залишки гілок від зрізаних восени минулого року дерев місцями досі не прибрано.
 
Перша фаза фінансується за кошти Фонду регіонального розвитку та частково з місцевого бюджету.
 
Як зазначили у мерії, міська рада сплачує три відсотки вартості, тобто, більше мільйона гривень.
 
«На цей рік передбачено завершити будівництво санвузла – вбиральні європейського зразка, – каже керуючий справами Хустського міськвиконкому Василь Сабадош. – Також маємо завершити реконструкцію огорожі. Мова йде про центральний вхід , який буде повністю замінено, аби там міг проїхати автобус. Крім того, планується провести косметичний ремонт основного корпусу, замінити двері та вікна».
 
Зі слів чиновника, роботи в цьому році розпочалися досить пізно із-за морозів та холодної весни. Проводить оновлення спорткомплексу фірма з Дніпра, яка працювала над модернізацією стадіону, який приймав Євро-2012 у Львові.
 
Наразі робітники перестилають запасний майданчик. Коли закінчать його, повністю переобладнуватимуть основний.
 
Але це вже буде – другий етап.
 
Він також включатиме облаштування гандбольного, баскетбольного, футбольного, тенісного та інших спортивних майданчиків, бігових доріжок і вартуватиме близько 34 мільйонів. Відтак буде проведено висадку дерев та доведення корпусу до міжнародних стандартів. Планується, що в Хусті проходитимуть всеукраїнські змагання з легкої атлетики.
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 952 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: