Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » Турнір "BUSINESS CUP Мукачево 2016". 2-3 тури
22:38
Турнір "BUSINESS CUP Мукачево 2016". 2-3 тури
Турнір з футболу «BUSINESS CUP Мукачево 2016» серед команд аматорського рівня, який проходить у Мукачеві, - наближається до фінішу.

Турнір Футбольний турнір «BUSINESS CUP Мукачево 2016» - набирає обертів: 30 березня, відбулися матчі другого туру, які принесли аж 28 забитих м’ячів.

Група «А» - вже відомі фаворити

Серед числа команд групи «А» вже визначилися фаворити – команди з найбільш високими результатами та націленою тільки на перемогу тактикою гри.

Безперечним лідером даної групи став ФК «Беркут». Гравці команди впевнено закріпили лідерство у матчі з ФК «Фішер», реалізувавши 7 гольових моментів. Таким чином, результат матчу «ФК «Беркут» - ФК «Фішер» (7:0) – вивів на п’єдестал фаворитів команду сильнішого

Фото 35 - Турнір "BUSINESS CUP Мукачево": фаворити, аутсайдери та 28 забитих м’ячів у рамках другого туру (фото, відео)



























Цей поєдинок відзначили і вболівальники: злагоджена гра ФК «Беркут», постійний пошук слабких місць супротивника, як наслідок – вщент розгромлена лінія оборони ФК «Фішер» та деморалізовані захисники, - викликали захоплення у шанувальників футболу.

Інша пара суперників у групі «А» провела поєдинок з наступним результатом: ФК «Енергетик» - ФК «Юнайтед» (5:1)

Фото 36 - Турнір "BUSINESS CUP Мукачево": фаворити, аутсайдери та 28 забитих м’ячів у рамках другого туру (фото, відео)



























Цікаво, що ФК «Юнайтед», який реалізував лише один гольовий момент, - у першому турі стримував амбіційного «Беркута» та завершив поєдинок бойовою нічиєю.

ФК «Енергетик» - тримається впевнено, можливо темп гри став дещо спокійнішим, але влучні паси та дуети «захисник-нападник» - діють ефективно.

У першому турі аматорського турніру ФК «Енергетик» також виступив вдало та переміг ФК «Фішер» з рахунком 6:2.

Таким чином, сьогоднішній ігровий день вивів на лідерські позиції групи «А» - ФК «Беркут» та ФК «Енергетик»

Група «Б»:

Спортивного видовища не бракувало: 15 голів за два матчі

П'ятнадцять голів за два матчі у групі «Б» - принесли спортивним вболівальникам чимало позитивних, а подекуди, й не дуже, - моментів. Фортуна, як завжди, була на боці сильніших та «підтримала» фаворита групи – ФК Ліка», яка перемогла у матчі з ФК «ОТР» з розгромним рахунком – 8:1


Фото 37 - Турнір "BUSINESS CUP Мукачево": фаворити, аутсайдери та 28 забитих м’ячів у рамках другого туру (фото, відео)





























Друга гра даної групи була спокійнішою за кількість забитих м’ячів. Але не за темпом гри.
ФК «М Сіті» впевнено перемагає ФК «Алекс» з рахунком 5:1

А судді хто?

Молодість і досвід


Фото 38 - Турнір "BUSINESS CUP Мукачево": фаворити, аутсайдери та 28 забитих м’ячів у рамках другого туру (фото, відео)






























Не дивлячись на те, що дебютний турнір «BUSINESS CUP Мукачево 2016» -змагання серед команд аматорського рівня, до питання арбітражу організатори підійшли дуже ретельно.

Так, головним арбітром є Василь Васильович Козик - відомий арбітр, голова комітету ветеранів футболу в Закарпатській області, член оргкомітету ФФЗ.

Знаному футболісту та арбітру асистувала жінка – рефері, молода представниця арбітражної школи Закарпаття. Член комітету арбітрів Мукачева – Мар’яна Сухан.

Арбітр слабкої статі – явище не дуже поширене у вітчизняному футболі. Як повідомляє сайт ФФУ, всього в українському арбітражі 52 жінки-рефері. Мар’яна Василівна Сухан – одна з них. Не дивлячись на свій молодий вік, арбітр обслуговує матчі молодіжних збірних U-19.

Аматорський футбол у Мукачеві – почав новий відлік у своїй історії

У день урочистого відкриття турніру «BUSINESS CUP Мукачево 2016» організатор спортивного дійства Едуард Ілтьо зазначив, що рішення започаткуватипроведення турніру виникло у зв’язку з тим, що аматорському футболу приділяється недостатньо уваги. Мета турніру – популяризація активного способу життя та об’єднання навколо футболу мукачівцв – підприємців, любителів даного виду спорту, особливо молоді.

Рівень проведення турніру, відповідальне та професійне ставлення команд до участі у змаганнях, щирі емоції вболівальників, число яких з кожним днем зростає, високий рівень суддівської команди, - все це виводить аматорський футбол у місті над Латорицею на якісно новий рівень. Турнір започаткував нову сторінку літопису аматорського футболу у Мукачеві.

02 квітня, відбулися вирішальні матчі, які визначили півфіналістів.

Запекла боротьба за вихід до півфіналу точилася на трьох стадіонах. Матчі відбулися у смт. Кольчино, на стадіоні «Авангард» у Мукачеві та біля Мукачівської ЗОШ № 13.

Безкомпромісну боротьбу у третьому турі розпочали команди ФК «Юнайтед» та ФК «Фішер», які провели свій поєдинок на стадіоні у смт. Кольчино.

Фото 30 - Турнір "BUSINESS CUP Мукачево 2016": ігровий день визначив напівфіналістів (фото, відео)


























Головний арбітр турніру Василь Козик наголосив учасникам команд про дотримання правил гри та коректної поведінки.

Команди виглядали впевнено та були рівними як в технічних моментах, так і в побудові гольових атак. Але переможець може бути тільки один. І сьогодні спортивна фортуна віддала перевагу ФК «Юнайтед». Вирішальний гол наприкінці другого тайму (36 хв.) забив Матяш Михайло, вправно реалізувавши штрафний.ФК "Юнайтед" - ФК "Фішер" 4:3

Естафету гольових моментів перейняли команди ФК «Ліка» та ФК «М. Сіті» . У цьому поєдинку ініціативу взяла на себе ФК «Ліка» та ще на початку першого тайму двічі розстрілювала ворота суперника. Гол у відповідь футболісти ФК М.Сті» реалізували в останню хвилину першого тайму. На коротку перерву команди пішли з рахунком 2:1. Але оборона ФК «М.Сіті» не витримали натиску нападників ФК «Ліки», а захист пропустив ще 2 результативні удари. Рахунок: ФК «Ліка»: ФК «М.Сіті»: 4:1

Фото 31 - Турнір "BUSINESS CUP Мукачево 2016": ігровий день визначив напівфіналістів (фото, відео)




























На стадіоні у Мукачеві теж йшла запекла боротьба, вирували емоції. У поєдинку зустрілися приблизно рівні по можливостям команди: ФК «Алекс» - ФК «ОТР».

З попередніх поєдинків ці дві команди виходили приблизно з рівною кількістю очків, реалізовуючи по одному гольовому моменту з більш сильними суперниками.


Фото 32 - Турнір "BUSINESS CUP Мукачево 2016": ігровий день визначив напівфіналістів (фото, відео)

















































Сьогоднішній поєдинок показав, що команди згуртувалися, доклали максимум зусиль, щоб вирвати перемогу, намагалися будувати атаки та обходити оборону суперника. Але рівність і тут перемогла – поєдинок завершився вольовою нічиєю: ФК «Алекс» - ФК «ОТР» - 3:3

Останній поєдинок завершального третього туру підвів підсумок футбольного дня. На майданчику зі штучним покриттям зустрілися ФК «Беркут» та ФК «Енергетик». Перший тайм приніс цікаву та напружену гру, футболісти реалізували всі можливі моменти. Команди теж були рівними по своїм можливостям, тому результат поєдинку виявися закономірним: ФК «Беркут»: ФК «Енергетик» 4:4. Друга половина другого тайму пройшла фактично на середині поля. Команди грали обережно, обох влаштовувала нічия, яку вдалося зберегти.

Фото 33 - Турнір "BUSINESS CUP Мукачево 2016": ігровий день визначив напівфіналістів (фото, відео)




























Таким чином, до півфіналу турніру з футболу «BUSINESS CUP Мукачево 2016» серед команд аматорського рівня, виходять команди:

Група «А»:
  • ФК «Енергетик» - 7 очків
  • ФК «Беркут» - 5 очок
Група «Б»:
  • ФК «Ліка» -9 очок
  • ФК «М.Сіті» - 6 очок
Прикладом, як будувати лінію оборони може стати для всіх команда «Ліка». Чіткі дії футболістів захисту вивели команду до півфіналу з найменшою кількість пропущених м’ячів – всього 3 голи вдалося реалізувати супротивникам. Добре грали футболісти ФК «Ліка» і в нападі, здобувши для команди 9 очок.

Матчі на півфіналу відбудуться вже наступного тижня, у середу 06 квітня. Час та місце проведення оргкомітет визначить на найближчому своєму засіданні.

Зауважимо, що футбольні змагання такого рівня серед аматорських команд проводяться у Мукачеві вперше та стали можливі завдяки спонсорам. Ексклюзивним спонсором турніру є BarryBarr's Irish Pub & Bar, спонсором свята футболу є рекламна агенція Wild West, інформаційна підтримка турніру – інтернет-видання Mukachevo.today.
Свято футболу у Мукачеві – триває, команди – півфіналісти вже готуються до вирішальних поєдинків за звання кращої команди аматорів у місті над Латорицею.
Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 1225 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: