Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Турнір "I Belive In U" 9.0: Тарновці знову на вершині
09:15
Турнір "I Belive In U" 9.0: Тарновці знову на вершині
Вже за традицією, організатори благодійного футбольного турніру по міні футболу "I Belive In U" зібрали футболістів на майданчику в Юності.

Вже за традицією, організатори благодійного футбольного турніру по міні футболу "I Belive In U" зібрали футболістів на майданчику в Юності.

Цього разу на турнір було заявлено аж 16 команд, що є рекордом для змагань. Всі команди були розділені на 4 групи по 4 команди. Після групових матчів до чвертьфіналу виходять перші дві команди з груп.

На цьому турніру було багато новачків, які зуміли дати бій досвідченим суперникам.

Головним спонсором турніру, спортивним інтернет-магазином «TeamWear», було надано для турніру два хороших футзальні м’ячі, марки «Winner» та два комплекти маніжок.

В першій групі зібрались команди приблизно одного рівня, який був досить високим. УТЕІ перемігши головних конкурентів за вихід з групи очолив першу групу. В боротьбі за другу сходинку, як і на минулому турнірі, бились «Трактор» і «Західний Вітер» - рахунок 2:1, і трактористи знову залишають ні з чим ЗВ. «Спарта», складена з досвідчених гравців, у всіх матчах виглядала пристойно, і лише сильний склад групи не дозволив їм продовжити боротьбу в наступному раунді.

В другій групі розташувались чемпіони «Вікінг» та новачки «Орли» та «Ужгород 2» та збірна учасників турніру - команда «07 Регіон». Вікінги прогнозовано здобули максимум очок. В боротьбі за друге місце між «Орлами» та «Ужгородцями» була зафіксована нічия 1:1, тому лише за додатковими показниками в чвертьфінал пройшли «Орли».

Третя група також мала одного явного фаворита «Стандарт», який хоч і з невеликим рахунком, та здобув три перемоги і зайняв перше місце у своїй групі. «Фенікс» цього разу не підтвердив свої амбіції відповідною грою, встановивши антирекорд своїх виступів на турнірі – програвши всі свої матчі. В боротьбі за друге місце мукачівський «Синай» та «Балтика» між собою не виявили сильнішого, а в останньому матчі групи синайці забивши «Феніксу» чотири м’ячі покращили різницю забитих/пропущених м’ячів і тим самим завоювали друге місце в групі.

Четверту групу можна назвати «групою смерті». Новачок «Аеропорт» хоч і показав видовищну гру не зумів здобути очків, але завоював симпатії вболівальників. З самого початку «Аматор» здобувши дві перемоги захопив лідерство в групі. Але згодом «Тарновці» переграли аматорів, а «Оноківці» здобули перемогу над «Тарновцями». Три команди набрали по шість очків і за кращими показниками Оноківці і Тарновці пройшли далі.

В першому чвертьфіналі УТЕІ розгромили «Синай» 5:1. В наступному матчі «Стандарт» виявися сильнішим за «Трактор» 3:0. В третьому чвертьфіналі зійшлися фіналісти минулого турніру «Вікінг» і «Тарновці», і на цей раз «Тарновці» зуміли взяти реванш здобувши мінімальну перемогу 1:0. В останньому матчі цього раунду «Орли» не зуміли нічого протиставити «Оноківцям» - 3:0.

Перший півфінал між УТЕІ та Оноківцями проходив на зустрічних курсах. «Оноківці» забили першими та до кінця матчу УТЕІ зуміли зрівняти рахунок і перевести зустріч в серію післяматчевих пенальті. Лише з п’ятого удару «Оноківці» переграли УТЕІ з рахунком 4:3.

Другий півфінал також пройшов у безкомпромісній боротьбі. «Тарновці» до вирішальних матчів зуміли посилитись і набрати хід. Тому вони і першими повели в рахунку. Та ненадовго, оскільки «Стандарт» скориставшись помилками в захисті суперника, зрівняв рахунок. До кінця зустрічі команди забили ще по одному голу і теж вирішували долю поєдинку в серії шестиметрових ударів. «Тарновці» завдяки своєму воротарю виграли з рахунком 2:1 і пройшли в фінал.

В пробитті пенальті за третє місце влучнішими стали «Стандарт» вигравши в УТЕІ 3:2.

В фіналі зійшлися представники четвертої групи і на відміну від групового матчу, впевнену перемогу тут святкували «Тарновці». Захисники червоно-білих не дали розвернутися на чужій половині Ільківу та Дудашу. А самі реалізували всі свої моменти і здобули перемогу 4:0.

Програвши два попередні фінали «Тарновці» знову на вершині і стають дворазовими чемпіонами благодійного турніру з міні футболу "I Belive In U".

ФОТОРЕПОРТАЖ з турніру Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1213 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: