Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Турнір пам'яті афганців: перемога за "Автомобілістом"
15:41
Турнір пам'яті афганців: перемога за "Автомобілістом"
У неділю, 19 лютого, відбувся мініфутбольний турнір серед ветеранів 45+, приурочений до 34-ї річниці виведення військ з Афганістану.

Турнір пам'яті афганців: перемога за Участь у змаганнях узяли п’ять команд, які грали між собою за коловою системою (тобто кожен з кожним). Загалом відбулося десять протистоянь, у кожному з яких панувала інтрига від стартового й до фінального свистка. Про це яскраво засвідчили результати ігор: шість поєдинків завершилися мінімальними перемогами однієї з команд, а в чотирьох інших арбітр зафіксував нічиї.

Найкращі результати з-поміж усіх демонстрували «Автомобіліст» і «Медея». Гравці цієї команди відзначалися надійністю в захисті та хорошою грою в нападі. Обидва колективи набрали по 8 очок, і тільки за різницею забитих та пропущених м’ячів було визначено переможця. Ним став «Автомобіліст». Відповідно «Медея» посіла друге підсумкове місце. «Бронза» дісталася «Будівельнику», котрий здобув п’ять пунктів. Четвертою завершила змагання Ужгородська міська рада (чотири бали), а п’ятим – «Афганець» (один заліковий пункт).


Результати всіх зіграних матчів:

Ужгородська міська рада – «Будівельник» – 1:2,

«Медея» – «Автомобіліст» – 0:0,

«Афганець» – Ужгородська міська рада – 0:1,

«Медея» – «Будівельник» – 0:0,

«Автомобіліст» – «Афганець» – 1:0,

Ужгородська міська рада – «Медея» – 1:2,

«Будівельник» – «Автомобіліст» – 1:2,

«Медея» – «Афганець» – 1:0,

Ужгородська міська рада – «Автомобіліст» – 1:1,

«Будівельник» – «Афганець» – 0:0.


Були визначені також кращі гравці в кожній з команд. Ними стали: Віктор Монда («Автомобіліст»), Михайло Чаварга («Медея»), Василь Черепущак («Будівельник»), Євген Прозор (Ужгородська міська рада) та Андрій Пацкань («Афганець»).

Джерело

 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 258 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: