Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Турнір пам'яті Михайла Довжанина: виноградівці виборюють золото
14:22
Турнір пам'яті Михайла Довжанина: виноградівці виборюють золото
25-26 березня на спорткомплексі Хустської ДЮСШ проходив традиційний щорічний кубок пам’яті Михайла Довжанина.

Турнір пам'яті Михайла Довжанина: виноградівці виборюють золото
25-26 березня на спорткомплексі Хустської ДЮСШ проходив традиційний щорічний кубок пам’яті Михайла Довжанина, знаного на Хустщині футболіста. У цьому році взяли участь команди ДЮСШ м. Виноградова (юнаки 2000-2001 р.н.), юнаки с. Іза, юнаки «Оболонь» м. Хуст, СДЮШОР №4 м. Львів.
 
У першому матчі зустрілися юнаки із Ізи та «Оболонь». Футбольний матч закінчився з рахунком 2:1 на користь ізян. Львів’яни зіграли з виноградівцями у нічию з рахунком 1:1. У наступному матчі виноградівці обіграли ізян з рахунком 2:0. Виноградво виграло у «Оболоні» з рахунком 3:1. У заключному матчі першого дня змагань проводилася футбольна зустріч між юнаками Ізи та Львова. З рахунком 1:0 перемогли львів’яни. На другий день зустрілися команди юнаків Ізи та Виноградова. З рахунком 2:1 перемогли виноградівці. У заключному матчі турніру зустрілися команди із Львова та «Оболоні». Матч закінчився з рахунком 2:1 на користь львів’ян. Чемпіонами кубка Михайла Довжанина 2017 року стали виноградівці. На другому місці СДЮШОР №4 м. Львів. Бронзові нагороди дісталися юнакам із с. Ізи.
 
Кубок та медалі вручав син футболіста Михайла Довжанина Михайло Довжанин. Кращим гравцям турніру було вручено призи. Кращим нападником визнано Ростислава Чорного з Львова. Кращим півзахисником визнано Ярослава Вакарова із Ізи. Кращим захисником турніру став Роман Ващишин із ФК «Оболонь». Любомир Лозинський з Львова став кращим воротарем турніру.
Василь Деяк

Джерело

 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 918 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: