Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Турнір "I Belive In U": елітна перемога
22:34
Турнір "I Belive In U": елітна перемога
Вже за традицією, організатори благодійного футбольного турніру по міні футболу "I Belive In U" зібрали футболістів на майданчику в Юності.

Вже за традицією, організатори благодійного футбольного турніру по міні футболу "I Belive In U" зібрали футболістів на майданчику в Юності.

На спортивний майданчик в цю суботу вийшло 13 команд, які були розділені на 3 групи: в двох по 4 і в одній групі 5 команд. В день жеребкування було лише 10 команд, та в останній день ще 3 команди зголосилися до участі. Після групових матчів до півфіналу виходять по одній команді з перших двох груп і дві команд з останньої.

Ігри в першій групі вийшли найменш результативними, в порівнянні з іншими. Тут одноосібне лідерство захопив «Новатор», де зібралися вже колишні гравці «Стандарта» та «Аматора». До того ж не пропустивши в жодному матчі групового раунду. За ними розташувався «Вегас» який відстав на цілих п’ять пунктів. Новачки турніру «Юность» та «Динамо» не змогли нічого протиставити досвідченим командам та все ж таки набрали дебютні очки на змаганнях.

Доля другої групи вирішувалася вже в третій грі групи, де зустрічалися «Фенікс» та «Лідер» і з розгромним рахунком 6:0 перші святкували перемогу, які встановили рекорд результативності на груповій стадії забивши в трьох матчах 14 голів. «Лідер» з шістьма очками зайняв друге місце в групі. А в битві аутсайдерів групи сильнішим став «Західний Вітер», який переміг «Регіон 07» 3:1.

Останню групу можна б назвати «групою смерті», куди потрапили переможці двох останніх турнірів, і тут кожен боровся за рятівні перші дві позиції. Діючий чемпіон «Тарновці» впевнено пройшли групову дистанцію, лише раз втративши очки з «Елітою» і з 9 балами зайняли перше місце. Юні синайці, які прибули з дещо ослабленим складом, оскільки найсильніші їх гравці перейшли до ужгородської Говерли своєї вікової групи, програли своїм конкурентам і посіли четверте місце з 4 заліковими балами. Найбільш цікавим і інтригуючим виявився якраз останній матч в цій групі де билися за другу сходинку «Аматор» та «Еліта», яку влаштовувала і нічия, тоді як першим необхідна була перемога. Обережна гра і нервова гра закінчилася нульовою нічиєю, тож «Еліта» з 8 очками пройшла далі.

Перший півфінал між «Новатором» та «Тарнівці» пройшов за відчутної переваги діючих чемпіонів, які мали безліч нагод та реалізували лиш одну. Рахунок 1:0 тримався довго та вже ближче до завершення поєдинку «Новатор» зумів у контратаці відігратися і завершити гру внічию. В післяматчевих пенальті точнішими виявилися фаворити турніру 3:1.

Інший півфінал пройшов на зустрічних курсах та гострі контратаки гравців «Еліти» виявилися результативними - 2:0 вже в першому таймі. «Фенікс» зміг відіграти один м’яч і не на довго інтрига в матчі відновилась та через 2 хвилин «Еліта» встановили кінцевий рахунок в цій грі 3:1.

Третє місце за традиціє визначали пробиттям пенальті і вправнішим у виконанні виявився «Новатор», який з рахунком 4:2 перебив «Фенікс».

Сценарій фінального поєдинку виявися зовсім не прогнозованим, обидві команди вже зустрічалися на груповій стадії і тоді «Еліта» нанесла єдину поразку «Тарновці» 2:1. У вирішальному ж матчі «Еліта» теж повела в рахунку, зумівши розпечатати ворота Роберта Каменецкі вже в першій половині гри. Біля протилежних воріт впевнено діяв Артем Пустовіт, і обидва голкіпери продемонстрували, як важливо мати добре граючого ногами гравця на воротах. Більший контроль м’яча нічого не приніс «Тарновцям». Вони змогли лише раз забити, тоді як в свої дістали чотири, останні два з яких влітали після вже в пусті ворота, оскільки «Тарновці» всім складом йшли в атаку.

Новим, сьомим чемпіоном благодійного футбольного турніру по міні футболу "I Belive In U", стали «Еліта», які після матчу були нагороджені подарунковим сертифікатом від спонсора турніру спортивного інтернет-магазину «TeamWear», на знижку при покупці будь-якого спортивного товару.

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 738 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: