Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » U21: "Говерла" поступається "гірникам" (ФОТО)
17:21
U21: "Говерла" поступається "гірникам" (ФОТО)
У поєдинку 16 туру ужгородці приймали дублерів "Шахтаря".

U21: Гра відбулася в селі Кам'яниця на штучному полі СТК «Камелот», де дублери «Говерли» вперше в сезоні проводили домашній матч. «Гірники» прибули сюди за кілька днів до поєдинку. 

Спочатку команди пристосовувалися до швидкого поля. Перший момент виник на 10-й хвилині, коли після подачі Матвієнка пробивав Гринь - воротар господарів зловив м'яч у нижньому куті. Незабаром рахунок був відкритий: після введення м'яча з ауту Василем Сагайдаком Гринь поборовся за верховий м'яч із захисником, відскок дезорієнтував голкіпера - автогол. «Гірники» намагалися розвинути успіх, але несподівано пропустили у відповідь. Воротар донеччан Євген Гриценко намагався зберегти м'яч у грі, а Гей виявився тут як тут і розібрався в ситуації - 1:1.

Донеччани багато атакували, часто пробивали з-за меж штрафної. Моментів було чимало, проте або м'яч летів повз, або господарів виручав воротар. У першому таймі рахунок так і не змінився, а в перерві тренерський штаб «гірників» зробив заміну, замість Арабідзе випустивши Борячука.

Після відпочинку «гірники» додали в русі, стали створювати ще більше моментів. На 56-й хвилині підключення на стандарт Тараса Качараби призвело до голу: захисник донеччан вдало зіграв на добиванні - 1:2. Після цього «гірники» діяли спокійніше, стали більше дорожити м'ячем і ретельніше готувати свої атаки. Правда, до реальних гольових можливостей довгий час справа не доходила, а ужгородці намагалися налагодити контратаки.

Ближче до кінця гри на поле вийшов Микита Адаменко, який з березня заліковував травму. Його активність додала атакам «Шахтаря» злагодженості і незадовго до фінального свистка донеччани закріпили перевагу. Сергій Горбунов зліва прострілив у штрафний майданчик, а там Борячук прийняв м'яч і з лівої ноги пробив у дальній нижній кут - 1:3. Це 16-й гол кращого бомбардира чемпіонату в 14 матчах.


Арбітр - Віталій Романов (Дніпропетровськ)
Асистенти - Ігор Гарлач (Ужгород), Петро Котубей (Виноградів)


Чемпіонат U21. 16-й тур. 29 листопада 2015 року.
Кам'яниця. СТК «Камелот». +3 градуси

«Говерла» U21 (Ужгород) - «Шахтар» U21 (Донецьк) - 1:3

ГолиГей, 24 - Лисаченко, 13, (автогол), Качараба, 56, Борячук, 87).

«Говерла»: Погоріляк, Котьо (к), Лисаченко, Білий, Омельченко, Тома, Питель (Бако, 67), І. Русин (Ковач, 88), Гей, Хоменко (Ковчар, 80), Добровольський
Запасні: Черепко, Пінковський, Рогач
Старший тренер: В'ячеслав Пінковський

«Шахтар»: Гриценко, Сагайдак, Безуглий, Качараба, Матвієнко, Шишка (к), Коробенко, Арабидзе (Борячук, 46), Зубков (Адаменко, 82), Горбунов, Гринь (Габелок, 63)
Запасні: Кудрик, Кирюханцев, Сагуткін, Куксенко
Головний тренер: Мігель Кардосо
Тренери: Анатолій Скирчук, Ігор Дуляй

Попередження: Хоменко, 55, Гей, 59 - Безуглий, 22, Борячук, 77.
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 810 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: