Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » U21: "Говерла" завершує сезон поразкою від "Волині"
12:54
U21: "Говерла" завершує сезон поразкою від "Волині"
В останньому турі в Ужгороді закарпатці з'ясовували стосунки з лучанами, і вже вкотре в сезоні були биті.

U21:
Багатостраждальна Говерла U-21 так і не змогла обігнати ще більш нещасний Металург, хоча і провела в цьому чемпіонаті на ціле коло більше.

У матчі 26-го туру молодіжного чемпіонату України аутсайдер зазнав чергової поразки - від Волині, в складі якої на поле вийшла група талановитих юніорів, вже залучених до матчів Прем'єр-ліги.

Забивала Волинь в кожному з таймів по м'ячу. У першому після плутанини в ужгородській штрафній найспритнішим виявився Євген Котюн. А в другому, вже під завісу Артем Дудик, який, до речі, напередодні відіграв повний матч за команду U-19, скористався обрізкою суперника і подвоїв рахунок. Говерла також мала шанс: ще за рахунку 0:1 хороший момент не використав Дмитро Антошин після асисту Олександра Ковчара.


Говерла U-21 - Волинь U-21 - 0:2
 
Голи: Євген Котюн, 29, Артем Дудик, 87.
 
Говерла (4-3-3): Погоріляк - Рогач, Ревта (Боднар, 46), Микитишин, Ковчар - Бако, Ковач, В.Пінковскій-молодший - Філіп (Антошин, 72), Будз, Галац.
Середній вік - 19,7 року.
Тренер: В'ячеслав Пінковський-старший.
 
Волинь (4-2-3-1): Марчук - Романюк, Р.Нікітюк, Марушка, Шаповал - Котюн (Ільницький, 52), Тетеренке (Баб'як, 78) - Лезін, А.Нікітюк, Дудик - Петров (Панькевич, 56 ).
Середній вік - 19,5 року.
Тренер: Володимир Фігель.
 
В'ячеслав Пінковський (тренер Говерли): «Рахунок не по грі. Останній матч чемпіонату, хотіли, старались і непогано виглядали. Я навіть трохи здивувався. Або це Луцьк такий мертвий був? Перший пропустили, там, плутанина в штрафній трапилася, а другий в кінці гри після обрізки. Хоча перед цим могли забити самі.
 
А в цілому гра була рівна, щоб хтось перевагу мав, такого не було, просто Волинь свої моменти використовувала. У нас там Ревта поламався ще, він і так ледве вийшов, тому що людей мало було, так ще й травма».
 
Володимир Фігель (тренер Волині): «Перший тайм добре зіграли, багато моментів мали, у другому трохи хлопці втомилися - напередодні за U-19 грали Романюк, Тетеренко, Петров, Дудик. Але все одно володіли перевагою в обох таймах. У Говерли моментів гольових особливо не було, там, в кінці зустрічі один вийшов непоганий».
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 959 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: