Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » U21: ужгородці розгромно поступаються "Олександрії" (ФОТО, ВІДЕО)
21:56
U21: ужгородці розгромно поступаються "Олександрії" (ФОТО, ВІДЕО)
Дублери "Говерли" продовжують залишатися на дні турнірної таблиці.

U21: ужгородці розгромно поступаються Досить активно олександрійці розпочали звітну зустріч і вже на 2-й хвилині могли відкривати рахунок. Після багатоходівки наших гравців та передачі П.Бесараба в штрафний майданчик, Есеола пробив головою, але голкіпер в останню мить витягнув м’яч з-під поперечини.

За кілька хвилин гості провели власну атаку, яка закінчилася взяттям воріт. Після помилки захисника, Б.Будз вийшов віч-на-віч з голкіпером і відправив м’яч в сітку воріт – 0:1.

Та не довго ужгородці вели в рахунку. Свої дві чергові атаки олександрійці довели до логічного завершення, відзначившись двічі за 4 хвилини. Як і в першому, так і в другому випадку голи на свій рахунок записав Есеола. Згодом небезпечних ударів по воротах завдавали О.Гуськов та Д.Плахтир, але цього разу олександрійцям не так щастило.

Певно втома від дальньої дороги далася ужгородцям взнаки, тому в їх діях мало було конструктиву. Натомість наші земляки мали ігрову та територіальну перевагу, а їх атаки носили все гостріший характер.

Другий тайм, як і перший проходив під диктовку «трикольорових». Їх стрімкі та масовані атаки щоразу несли загрозу воротам. В одній з таких атак, на 56-й хвилині після передачі в штрафний майданчик , П.Макогон відправив м’яч в сітку – 3:1.

За кілька хвилин гол на свій рахунок мав записувати, досить активний продовж матчу, Есеола, але він не влучив у незахищені ворота. Заслуговує на увагу удар О.Гуськова із-за меж штрафного майданчика в дев’ятку, але в останню мить голкіпер врятував команду від пропущеного голу.

На 74-й хвилині, наші земляки заробили право на кутовий, після подачі якого О.Матвєєв ударом головою відправляє м’яч в сітку, збільшуючи перевагу власної команди – 4:1.

Під завісу матчу гостям вдалося провести більш-менш осмислену атаку із завершальним ударом, але постріл Філіпа пройшовся повз ворота. Останню крапку в цьому матчі поставив С.Райлян, який замінив автора третього голу П.Макогона.

До речі, це була перша перемога «Олександрії» на «Олімпі» у весняній частині чемпіонату.

На фото з матчу можна побачити, що у стартовому складі "Говерли" вийшли гравці "Вітязь" Концгазо Микола Федак, Едуард Готра та Андріан Горняк.


06.05.2016р., 14-00, КСК «Олімп», 100 глядачів, +16, поле 4

Головний арбітр - Кутаков Д.О. (Київська обл.)
Асистенти арбітра - Чос М.В. (Київ), Марчик О.В. (Київ)
4-й арбітр - Пилипенко Я.М. (Кіровоград)
Спостерігач арбітражу - Кран О.В. (Харків

ФК «Олександрія U-21» - «Говерла U-21» (Ужгород) – 5:1 (2:1)

Голи: Есеола, 7,11, Макогон, 56, О.Матвєєв, 77, С.Райлян, 90  - Е.Готра ,5.

«Олександрія»: Рудик, Бичков – к/к, Плахтир (Ніколаєв, 81), Любко, Погранічний (Свинобой, 63), Макогон (Райлян, 73), Есеола, Бесараб, Гуськов, Єлсуков, Матвєєв
Запасні: Ставицький, Гаврушко, Ходаковський, Ярошенко
Ст.тренер – А.Купцов

«Говерла»: Погоріляк, Ковчар, Микитишин, Бако - к/к, Ковач, Пінковський, Філіп, Боднар (Веждел, 60), Варваринець, Будз (Дедюк, 83), Ревта (Лебідь, 43)
Запасні: Рацин, Федак
Ст.тренер – В.Пінковський

Попередження: А.Єлсуков, 53, Д.Плахтир, 74.

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці "Олександрії".
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 1203 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 3
2 Віола  
0
Смолаві діти грали на ставки...

1 Віола  
0
За Говерлу забив Готра... В заявці на матч його не спотерігається . ???

3 lobda  
0
Ну на відео видно, що забив Готра. Протокол матчу взято із офіційного сайту Премєр-ліги. Висновки робіть самі.

الاسم *:
Email *:
كود *: