Головна » Усі публікації » у світі » U-17: Україна восьма на Development Cup (ФОТО)
22:48
U-17: Україна восьма на Development Cup (ФОТО)
Збірна України U-17 посіла восьму позицію з 12-ти на міжнародному турнірі Development Cup, що проходив в Білорусії.

Збірна України U-17 посіла восьму позицію з 12-ти на міжнародному турнірі Development Cup, що проходив в Білорусії.

У суботу, 24 січня, юнацька збірна команда України, складена з футболістів 1998 року народження, провела черговий матч на міжнародному турнірі на призи Асоціації «Білоруська федерація футболу» - Development Cup. «Синьо-жовті» у першому поєдинку за 7-9 місце на турнірі у серії пенальті обіграли команду Фінляндії – 2:2 (3:0).

Перший тайм вийшов один з найкращих для нашої команди на турнірі і порадував місцевих глядачів забитими м’ячами. Вже на 6-й хвилині Гранчар вивів команду Володимира Циткіна вперед у рахунку, а у середині тайму українська команда подвоїла свою перевагу завдяки влучному удару Дубінчака. Фінській збірній вдалося повернути інтригу до матчу у компенсований арбітром час до першої половини гри, коли Келльман вразив ворота Гаврусевича.

На 57-й хвилині рахунок у матчі став рівним у результаті швидкої і результативної контратаки збірної Фінляндії, яку реалізував Адемі.

У підсумку, команди завершили поєдинок внічию, тому, за регламентом, переможця необхідно було вирішити у серії післяматчевих пенальті. «Синьо-жовті» у блискучому стилі впоралися із цим завданням, вигравши 11-метрову дуель з рахунком 3:0. Голи «з точки» забивали Лісовий, Дубінчак і Симчо.


Україна U-17 – Фінляндія U-17 – 2:2 (3:0 по пенальті)

Голи: Гранчар (6), Дубінчак (27) – Келльман (40+1), Адемі (57)

Серія пенальті: 0:0 – Веесиахо; 1:0 - Лісовий; 1:0 - Юлятупа; 2:0 - Дубінчак; 2:0 - Адеми; 3:0 - Симчо.

Попередження: Сундман

Україна: Гаврусевич (Шевчук, 52) – Д. Бондар, Гергель, Лісовий, Матвєєнко (к), Завінський (Микитин, 46, Симчо, 60), Козак (Іваночко, 67), Дубінчак, М. Бондар (Антонюк, 19), Гранчар (Кожушко, 58), Шкіндер


У неділю, 25 січня, юнацька збірна команда України, складена з футболістів 1998 року народження, провела свій останній матч на міжнародному турнірі на призи Асоціації «Білоруська федерація футболу» - Development Cup. «Синьо-жовті» у серії післяматчевих пенальті поступилися команді Чехії з рахунком 1:1 (3:5) і зайняли восьме підсумкове місце у змаганнях.

Як і у грі зі збірною Фінляндії, команда Володимира Циткіна досить впевнено провела перший тайм, реалізувавши гральну та територіальну перевагу. На 32-й хвилині капітан команди Матвєєнко підключився до атаки української збірної і вразив ворота суперників. У середині другого тайму чеським футболістам вдалося відігратися завдяки влучному «пострілу» Чермака.

На 60-й хвилині матчу захисник української команди Дмитро Бондар у зіткненні із чеським візаві отримав важку травму і був змушений передчасно залишити поле задля отримання невідкладної швидкої допомоги.

Подальші події за хронологією також нагадували суботній поєдинок із фінською збірною, оскільки збірним довелося вирішувати долю 7-8 місць за допомогою серії післяматчевих пенальті. Майже усі спроби українських та чеських гравців були вдалими, в тому числі третій удар Віктора Симча, і лише удар «з точки» у виконанні Матвєєнка, на жаль, виявився хибним.


Чехія U-17 – Україна U-17 – 1:1 (5:3 по пенальті)

Голи: Чермак (50) – Матвєєнко (32)

Серія пенальті: 1:0 – Крал; 1:1 - Лісовий; 2:1 - Жежулка; 2:2 - Завінський; 3:2 - Плахи; 3:3 – Симчо; 4:3 – Микер; 4:3 – Матвеєнко; 5:3 - Садилек.

Попередження: Шашинка, Жежулка – Д. Бондар, Гергель, Лісовий

Україна: Шевчук – Д. Бондар (Завінський, 60), Гергель, Лісовий, Матвєєнко (к), Величенко, Козак, Дубінчак (Симчо, 61), М. Бондар (Антонюк, 53), Гранчар (Кожушко, 73), Шкіндер








Категорія: у світі | Переглядів: 647 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: