Головна » Усі публікації » у світі » U-17: українці зазнають другої поразки (ФОТО)
21:31
U-17: українці зазнають другої поразки (ФОТО)
Віктор Симчо грав з перших хвилин та його команда знову програла і другий матч на міжнародному турнірі у Білорусі.

 Віктор Симчо грав з перших хвилин та його команда знову програла і другий матч на міжнародному турнірі у Білорусі.

У вівторок, 20 січня, юнацька збірна команда України, складена з футболістів 1998 року народження, провела свій другий матч на міжнародному турнірі на призи Асоціації «Білоруська федерація футболу» - Development Cup. «Синьо-жовті» поступилися одноліткам з Грузії з рахунком 0:2.

Головний тренер української збірної Володимир Циткін виставив на гру майже ідентичний склад до того, який учора дебютував у змаганнях в матчі з командою Латвії. На жаль, наша команда отримала роль наздоганяючої вже на 12-й хвилині, коли півзахисник збірної Грузії Нінуа вразив ворота Шевчука.

Українські юнаки протягом усього матчу намагалися вирівняти становище, проте так і не зуміли відзначитися голом у воротах суперників. Натомість, грузинська команда вже під завісу гри остаточно поховала інтригу, забивши другий м’яч – відзначився капітан команди Арабідзе.

Свій наступний матч юнацька збірна України проведе 22 січня проти однолітків з Ірану.


Україна U-17 – Грузія U-17 – 0:2

Голи: Нінуа (12), Арабідзе (80)

Попередження: Гергель, Кожушко

Україна: Шевчук - Д. Бондар, Гергель (Завінський, 58), Матвєєнко (к), Симчо (Лісовий, 53), Величенко, Дубінчак (Микитин, 67), М. Бондар (Антонюк, 69), Іваночко, Гранчар (Кожушко, 53), Шкіндер (Козак, 14)







Категорія: у світі | Переглядів: 836 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: