Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » U-19: "Говерла" - "Чорноморець" - 1:0
12:50
U-19: "Говерла" - "Чорноморець" - 1:0
На свято Успіння Пресвятої Богородиці в Мукачеві традиційно святкують День міста, тож футболісти «Говерли» прагнули прикрасити урочистості п

На свято Успіння Пресвятої Богородиці в Мукачеві традиційно святкують День міста, тож футболісти «Говерли» прагнули прикрасити урочистості перемогою.

Але, звісно, із цим категорично не погоджувалися гравці одеського «Чорноморця», які намагалися закріпитися на верхньому щаблі турнірної таблиці.У підсумку вийшов по-спортивному запеклий поєдинок.

Господарі з перших хвилин нав’язали одеситам свою гру, змусивши останніх більше думати про захист, аніж конструювати атакувальні дії. Ужгородці виконували багато стандартів – кутових, штрафних. Саме в середині першої половини після виконання кутового говерляни зуміли забити гол, який і став переможним. Гості намагалися винести м’яч, але після серії невдалих спроб перед воротарським майданчиком надійно зіграв нападник господарів Іван Русин.

А вже через 8 хвилин після подачі зі штрафного гості не за правилами повелися з тим же Русином у власному карному майданчику. Арбітр призначив пенальті. Однак збільшити голеву перевагу Віктор Гей не зумів – надійно зіграв Зацепін і відбив м’яч, повторно завдати удару завадили захисники.

Друга половина зустрічі пройшла в обопільних атаках, проте до реального завершення справа не доходила. Всі дії в нападі розвалювалися на підступах до карного майданчика. Тож цей матч так і завершився з єдиним забитим м’ячем, який приніс перемогу господарям поля.

U-19: «Говерла» (Ужгород) – «Чорноморець» (Одеса) – 1:0

Гол: Русин, 26.

Попередження: Тома, 30; Ряшко, 59; Шведюк, 85 – Насімі, 45+1; Цирульнєв, 46; Потароченко, 85.

«Говерла»: Пахомов – Реутов, Ряшко, Буксар, Грабчак, Гей, Добровольський, Сегедій (Нурієв 66), Тома (к), Шведюк, Русин (Варваринець 90+4).

Запасні: Погоріляк, Ількович, Переш,Островка, Ковчар.

Тренер – Валентин Слюсар.
Джерело

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 651 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: