Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » U-19: "Говерла" - "Динамо" Київ - 3:7
22:52
U-19: "Говерла" - "Динамо" Київ - 3:7
Ужгородці програють киянам.

Матч у Мукачеві був дуже важливим для господарів, адже в разі позитивного для себе результату закарпатці могли потрапити до чільного квартету і претендувати на потрапляння до першої вісімки, яка в наступному етапі боротиметься за комплекти нагород.

Але в цьому матчі сталося все навпаки. Вже на 7-й хвилині двобою передачу з лівого флангу, намагаючись вибити м’яч у власні ворота спрямував його наш півзахисник Володимир Варваринець. Це був початок «розгрому». Хоч наші хлопці невдовзі мали чудову нагоду для того, щоб відігратися – однак, після відмінної передачі Івана Русина у Віктора Гея м’яч звалився з ноги й удар не вийшов. А на 23-й хвилині господарі знову пропустили. Крайній хавбек гостей Владислав Любко, який знову своїм правим флангом прорвався до лицевої лінії прострілив в район воротарського майданчика, де відмінно головою зіграв Бєсєдін – 0:2. Через дві хвилини ужгородці зуміли один м’яч відквитати – воротар киян Максим Вайло зніс у власному штрафному Анатолія Нурієва, здавалося, що арбітр покаже червону картку голкіперу «Динамо» та обмежився лише «гірчичником». Пенальті без шансів для воротаря виконав Русин.

Але гості вже через дві хвилини відновлюють гандикап – цього разу швидка контратака лівим флангом завершується верховою передачею в район одинадцятиметрової позначки – де знову головою відмінно грає Бєсєдов – 1:3. А через 7 хвилин Бєсєдов учергове виграє верхову дуель у захисників і робить хет-трик. Вже в додані арбітром хвилини Іван Русин до кінця дограв епізод і сповна скористався непорозумінням воротаря та захисника киян і перекинув м’яч за комірець стража воріт «Динамо» - 2:4.

Здавалося, що в другому таймі говерляни зуміють врятувати поєдинок. На 51-й хвилині господарі заробили перспективний штрафний. Тома пробиває воротар забирає і одразу ж кидає м’яч на гравця. Той віддає на Нестеренка, який не залишив жодних шансів для Пахомова, який ще в першому таймі змінив Погоріляка. Через 5 хвилин після подачі з кутового вже Норенков виграє верхову дуель у захисників і переправляє м’яч у сітку воріт. А на 72-й хвилині Петров, який щойно вийшов на заміну ставить остаточну крапку у цій грі, роблячи рахунок – 3:7.

Що ж, після цієї поразки слід зробити висновки й рухатися далі, адже досі в нас є хороші шанси поборотися за потрапляння до першої вісімки. Все може вирішитися на футбольному полі у матчах із «Чорноморцем» та «Дніпром».

«Говерла» (Ужгород) – «Динамо» (Київ) – 3:7 (перший тайм 2:4)

Голи: Русин 25 (п), 45+1, Нурієв 57 - Варваринець 10 (аг), Бесєдін 23, 27, 34; Нестеренко 51, Норенков 56, Петров 73

Говерла: Погоріляк (Пахомов 36) - Ількович, Ряшко, Ковчар (Грабчак 38), Реутов - Гей, Шведюк, Русин, Варваринець (Сегедій 46), Тома (к) - Нурієв.

Запасні: Буксар, Павлич, Добровольський, Коваль.

Старший тренер - Валентин Слюсар

Вилучення: Нестеренко 80
Джерело

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 708 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: