Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » U-19: "Говерла" - "Дніпро" - 1:1
12:31
U-19: "Говерла" - "Дніпро" - 1:1
Матч 7-го туру ужгородці проводили на виїзді з лідером – дніпропетровським «Дніпром».

Матч 7-го туру ужгородці проводили на виїзді з лідером – дніпропетровським «Дніпром».

Окрім того, як інформує сайт «Дніпра», поєдинок проходив за непростих погодних умов, хвилин за двадцять до початку матчу в Новомосковську пройшла злива. Але при цьому поле місцевого «Металурга» впоралося з потоками води - принаймні на ньому не було калюж.

Перший небезпечний момент створили господарі - на 8-й хвилині після подачі Вергуна зі штрафного сфера несподівано від газону відскочила в поперечину воріт Пахомова. Наші гравці відповіли через три хвилини у карному майданчику «Дніпра». Русин різким рухом позбувся свого опікуна, але пробив у ближній кут поруч зі стійкою. Ще через три хвилини Ряшко метрів із 20 -ти дуже небезпечно пробив штрафний удар - м’яч пройшов поруч із хрестовиною воріт.

На 24-й хвилині в карному майданчику «Говерли» після подачі зі штрафного удару сталося зіткнення Медведя й Пахомова, після чого луганський рефері Литвинов показав на 11-метрову позначку. Черговий пенальті в цьому чемпіонаті, уже 6-й за рахунком, чітко реалізував Вергун.

На останній хвилині тайму ужгородці подали дуже небезпечний кутовий - після удару головою Шведюка метрів із 8-ми м'яч пройшов над поперечиною.

Після перерви закарпатці додали в русі, що зовсім скоро принесло результат. На 55-й хвилині Олексій Шведюк увійшов до карного майданчика й хльостко пробив низом. Шапочников відбив м'яч у кидку, але його підхопив Євген Добровольський, підкинув трохи вгору і вразив майже порожні ворота.
Після пропущеного гола тривалий час господарям мало що вдавалося - порівняно з першим таймом у них повністю пропала гра. На 68-ій хвилині «Дніпро» по-справжньому виручив голкіпер, відбивши з близької відстані удар головою Нурієва, який скористався своєю перевагою в зрості над Бесарабом. За чотири хвилини Палюх на своїй половині поля помилився з передачею, після чого Ількович вивів Русина на ударну позицію за місцем лівого інсайда, але спритнішим за нього виявився Варен, котрий не дозволив Анатолію зробити завершальний удар. А в кінцівці наша команда могла вирвати перемогу, та вихід Шведюка віч-на-віч воротар дніпрян ліквідував. Отже, підсумкова нічия, виходячи з розвитку подій у другому таймі, для «Дніпра » виявилася не найгіршим результатом.

«Дніпро» - «Говерла» - 1:1

Голи: 1:0 - Вергун (24, з пенальті), 1:1 - Добровольський (55).

Попереджені: Кочергін (31), Палюх (53) - Гей (31).

«Говерла»: 12 . Пахомов Юрій. 2 . Реутов Ігор. 5. Ряшко Михайло. 3 . Буксар Степан. 13. Грабчак Святослав. 9. Гей Віктор (20. Ількович Микола, 46 ). 8 . Добровольський Євген. 15 . Сегедій Крістіан (19. Нурієв Анатолій, 29). 10. Тома Юрій - к. 7. Шведюк Олексій-Павло. 6 . Русин Іван (14. Варваринець Володимир, 83).

Запасні: 1. Погоріляк Юрій. 4 . Паволоч Богдан. 17. Коваль Василь. 11. Кочвар Олександр.

Головний тренер: Слюсар Валентин.

Джерело

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 881 | Додав: Лобда | Теги: ФК Говерла | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: