Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » U-19: "Говерла" - "Дніпро" - 2:4
17:18
U-19: "Говерла" - "Дніпро" - 2:4
Завершальний поєдинок першого етапу чемпіонату U-19, хоч і не мав для господарів важливого турнірного значення, все ж хотілося завершити цей

Завершальний поєдинок першого етапу чемпіонату U-19, хоч і не мав для господарів важливого турнірного значення, все ж хотілося завершити цей відрізок змагань на позитивній ноті.

Хоч по рівню гри ми ні в чому не поступалися дніпрянам, а от за реалізацією нагод, на жаль, так. Свідченням цьому єкінцевий рахунок, але якби говерляни змогли бодай наполовину використати свої нагоди, то результат міг бути цілком інший. Але, це все лірика – рахунок на табло…

До 18 хвилини господарі поля мали навіть невелику ігрову перевагу – Нурієв мав хорошу можливість відкрити рахунок – надійно зіграв воротар дніпропетровців. Через мить, швидка атака дніпрян стала початком чергового домашнього фіаско закарпатців. Андрій Горбовський відмінною передачею вивів на рандеву з Пахомовим Галенкова, Денис не залишив жодних шансів Пахомову, відправивши м’яч повз кіпера ужгородської команди в сітку воріт.

А на 23-й хвилині господарі поля обрізалися на власній половині поля, м’ячем заволодів Гаркуша на швидкості зблизився з воротарем і холоднокровно пробив у сітку закарпатських воріт - 0:2.

На 34-й хвилині господарі поля могли скоротити відставання – Михайло Ряшко виконував штрафний, але на допомогу кіперу дніпрян прийшла стійка. Вже через 5 хвилин Добровольський змусив воротаря Кравченка сфолити у власному карному майданчику, але, на жаль пенальті Іван Русин виконав невдало.

Через хвилину господарі поля ледь не припустили третій гол, Галенков після сольного флангового проходу пробив поруч зі стійкою.

На другий тайм тренери обох команд провели заміни, дніпропетровці випустили одразу 6 гравців, господарі обмежилися двома.

Саме Євген Островка, який змінив Нурієва вніс деяку інтригу в матч. Спочатку на 48-й хвилині його передачу на партнера заблокував воротар. А через 9 хвилин масована атака нашої команди завершилася взяттям воріт дніпропетровців, завершального удару завдав Островка. Здавалося підопічні Слюсаря зможуть зрівняти рахунок. Та через 10 хвилин ці сподівання розстанули. Швидка атака гостей призведа до пенальті в ворота господарів - Грабчак вирішив за допомогою рук зупинити у власному штрафному нападника дніпрян. Хоч пенальті Пахомов зумів парирувати, але на добивання від Арделяна вже зреагувати не зміг – 1:3. Через хвилину черговий швидкий прохід дніпропетровців знову завершився голом . Цього разу Кіреєв, наче ніж крізь масло, пройшов через центр повз наших оборонців і спокійно забив 4-й гол.

Навіть за такого рахунку господарі поля могли відігратися, якби реалізували створені моменти. Дніпропетровці, подумавши, що гру зроблено, збавили обертів й стали відверто грати дещо розхлябано, цим могли сповна скористатися наші гравці. Та знову підвела виконавська майстерність та надійна гра воротаря дніпрян. На 83-й хвилині Островка з вигідної позиції пробивав у дальній кут – воротар парирував, а далі вже підстрахували захисники. Черех хвилину вже Русин виходив сам-на-сам, але знову воротар відбиває удар закарпатця. Лише на останній хвилині вдалося нарешті скоротити відставання і знову точним був Островка ­ - 2:4. З таким результатом і завершився цей поєдинок.

"Говерла" (Ужгород) - "Дніпро" (Дніпропетровськ) - 2:4

Голи: Островка 57, 85 - Галенков,18; Гаркуша, 23; Арделян, 67; Кіреев, 69;

"Говерла": Пахомов, Буксар, Павлич (Реутов, 89), Ряшко, Ковчар (Сегедій, 70), Ількович (Грабчак, 46), Добрвольський (Коваль, 71), Русин, Шведюк (Варваринець, 86), Гей, Нурієв (Островка, 46).

Запасні: Погоріляк, Островка

Старший тренер - Валентин Слюсар

"Дніпро": Кравчекно (Горбунов, 46) , Кіричук (Сокольський, 46) , Штанкевич (Сурник, 46), Гарванко (Устинов, 46) , Єременко, Горбовський (Когут, 53), Гнип, Галенков (Кіреєв, 46) , Вергун (Сніжко, 46), Арделян, Гаркуша.
Джерело

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 572 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: