Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » U-19: "Говерла" перемагає одного з лідерів чемпіонату
13:34
U-19: "Говерла" перемагає одного з лідерів чемпіонату
Сенсаційно завершився виїзд ще недавнього претендента на перше місце в юніорському чемпіонаті Дніпра в гості до аутсайдера Говерли.

U-19:
Мабуть, найгучніша сенсація туру грянула там, де її найменше очікували. Здавалося б, ну що може вдіяти бідна Говерла з претендентом на призи Дніпром? Виявилося, може. Причому не просто потріпати нерви, або вимучити нічию. А взяти повноцінні три очки! При цьому дніпропетровці втрачають їх уже в третьому поєдинку поспіль.
 
У першому таймі гра у гостей, м'яко кажучи, не клеїлася. Не забила і Говерла - вичікувала. Зате вистрілила в другому таймі: Іван Варваринець пробив і після помилки Кирила Злотаря м'яч залетів у сітку. Минуло трохи більше п'яти хвилин і Злотарь схибив ще раз, збивши суперника у штрафному. Пенальті точно виконав Дмитро Рацин - 2:0. Дніпро ж нічого не зумів цьому протиставити, зігравши в атаці, на подив, дуже беззубо.

Тепер Говерла в турнірній таблиці чемпіонату U-19 відстає від Металіста на одне очко і нарешті може обійти не граючий з зими запорізький Металург, який попереду на три очки.

 
Говерла U-19 - Дніпро U-19 - 2:0
 
Голи: Іван Варваринець (66), Дмитро Рацин (73, з пенальті).
 
Говерла (4-2-3-1): Черепко - Федак, Веждел, Гогерчак, Будз - Минайленко, Пінковський (Рацин, 55) - Галац (Машталір, 46), Антошин (І.Варваринець, 51), Бобик - Філіп ( Лебідь, 60).
Середній вік - 18,2 року.
Тренер: Валентин Слюсар.
 
Дніпро (4-2-3-1): Злотарь - Радульський (Сутченко, 62), Сафронов, Гудзь, Веремєєв - Чеберко, Шаповалов - Ільїн, Бандурин (Хучбаров, 55), Єсип (Нагорняк, 69) - Чіховіч (Болокан, 58).
Середній вік - 18,1 року.
Тренер: Олександр Поклонський.
 
Олександр Поклонський (тренер Дніпра): «Навіть не знаю, що сказати, до цього так погано ми ще не грали. Повністю віддали перевагу, в першому таймі навіть не переходили за центр поля. У другому хлопці втратили мотивацію, напевно, після програшу Олександрії подумали, що боротьба в чемпіонаті вже програна. Погано грали, дитячі помилки, ще й привезли непотрібний 11-метровий».
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 968 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: