Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » U-19. "Говерла" поступається олександрійцям
08:28
U-19. "Говерла" поступається олександрійцям
У 30 турі «Говерла» U-19 приймала вдома "Олександрію" U-19.

U-19. До звітного матчу господарі займали у турнірній таблиці останнє 16 місце з 18 очками, а гості були вище – на 12 сходинці з 28 заліковими балами. Нагадаю, що у першому колі 10 листопада 2015 року в Олександрії  на КСК «Ніка» (поле зі штучним покриттям)  «Говерла» U-19 впевнено виграла у «Олександрії» U-19. Рахунок того двобою – 0:2. 

Вже в дебюті зустрічі стало зрозуміло, що  олександрійці приїхали до Ужгорода перемагати. З перших хвилин двобою послідували шквальні атаки на ворота господарів поля, а прогресуючий від матчу до матчу форвард Володимир Ніколаєв щонайменше двічі міг вразити ворота голкіпера та водночас капітана команди Андрія Черепка. Але несудилося… А гол приїжджі забили після стандарту. Його автором на 35-й хвилині став Сергій Максимець. Рахунок стає 0:1, з яким команди і пішли на перерву. 

У другому таймі знову активнішими були хлопці з Кіровоградщини. Забігаючи наперед, скажу, що олександрійці за  матч зробили 27 ударів по воротах, а ужгородці лише 3. Красномовна, погодьтесь, статистика. Так от, у другій половині поєдинку свій м’яч закарпатцям на 50-й – забив голеодор Сергій Райлян. Цей гол виявився заключним у цьому протистоянні. Рахунок зустрічі 0:2. 


стадіон «Авангард», Ужгород, 50 глядачів, + 15 С°, поле: 4 

Головний арбітр: Блавацький Р.А. (Львів)
Асистенти арбітра: Семанюк Т.І. (Івано-Франківськ),  Юхименко М.В. (Луцьк)
4-й арбітр: Запрутняк В.В. (Ужгород)
Спостерігач арбітражу: Кошура В.Г. (Чернівці)
                                                                                                                             
ФК «Говерла» (U-19)  ФК «Олександрія» (U-19) – 0:2 

Голи: Максимець, 35, Райлян, 50.  

«Говерла»: Черепко к/к, Веждел, Гогерчак, Бобик, Федак (Будз, 46), Рацин (Філіп, 58), Дрозд, Машталір, Галац, Варваринець (Пінковський, 55), Антошин (Лебідь, 27)
Запасні: Дядюк
Ст. тренер – В.Слюсар  

«Олександрія»: Гаврусевич, Прокопчук к/к, Бариляк, Стецьков, Максимець, Гаврушко, Довгий, Савошко (Свинобой, 52), Ніколаєв, Лачинов, Райлян
Запасні: Іванюта, Ісаков, Шкіндер
В. о. ст. тренера – І.Костиря  

Попередження: Дрозд, 89 – Довгий, 57. 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 787 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: