Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » U-19: «Говерла» - «Волинь» - 3:1
21:40
U-19: «Говерла» - «Волинь» - 3:1
Ужгородці беруть реванш у "Волині".

Ужгородці беруть реванш у "Волині" за виїзну поразку - 3:0.

Лучани до цього поєдинку підходили в якості одного з лідерів чемпіонату, тому бажання роздобути три очка в матчі проти одного з конкурентів за топ-четвірку надихало молодих ужгородців на перемогу. Матч у Мукачевому видався цікавим і напруженим.

Перший по справжньому небезпечний гольовий момент став результативним. Ковчар пройшовши по флангу, відав навісну передачу на Володимира Варваринця, останній прийнявши м’яч в карному майданчику, без проблем обіграв воротаря та переправив м’яч у ворота. Але довго святкувати ужгородцям не довелось. Гості відразу відігрались. Мар"ян Бабій після подачі кутового, отримав м’яч у штрафному майданчику й пробив метрів з одинадцяти, м’яч рикошетом залетів у ворота Пахомова. Перший тайм так і закінчився - 1:1.

Другий тайм більш впевненіше розпочали гості. На 57-й хвилині Малик міг виводити свою команду вперед, та після його удару м’яч влучив в поперечку, а добивання прийняв на себе Пахомов. Форсюк після виходу сам – на – сам не зміг переграти Пахомова, а добивання гравця «Волині» прийняв на себе захисник.

«Не забиваєш ти забивають тобі» - ця істина спрацювала бездоганно на користь нашої команди. На 83 хвилині Шведюк отримавши передачу на фланзі, увійшов до штрафної і сильно пробив в дальній від воротаря кут – 2:1. На 87 хвилині захисники «Волині» не за правилами зіграли проти Островки. Суддя призначив пенальті який вміло реалізував Русин, розвівши м’яч та воротаря по різних кутах - 3:1.

«Говерла» здобуває впевнену перемогу чим покращує свій очковий багаж у потраплянні до топ-четвірки чемпіонату.

«Говерла» - «Волинь» - 3:1

Голи: Варваринець, 22, Шведюк, 83 , Русин, 87(п) – Бабій, 27.

Попередження: Шаповал, Ількович, Малик, Стрижеус, Мельничук, Островка.

Вилучення: Стрижеус.

«Говерла»: Пахомов, Ковчар, Ількович, Ряшко, Реутов, Варваринець (Гей, 46), Тома (к), Сегедій (Добровольський, 59), Русин, Шведюк (Коваль, 90+1), Нурієв (Островка, 82).

Запасні: Погоріляк, Буксар, Павлич.

Старший тренер: Слюсар Валентин.

«Волинь»: Воробей, Булига (Кулина, 86), Малик (к), Байбула,Мельничук, Максимук (Слива,54), Тетеренко, Шаповал (Ловинюк, 46), Дудік, Коломієць (Стрижеус, 46), Бабій (Форсюк, 46).

Запасні: Ярмощук, Стрижеус, Прощак.

Старший тренер: Комзюк Ярослав.
Джерело

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 750 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: