Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » U-19: «Іллічівець» мінімально перемагає «Говерлу» (ВІДЕО)
09:53
U-19: «Іллічівець» мінімально перемагає «Говерлу» (ВІДЕО)
«Іллічівець», як і личить лідерам групи і господарям поля, вирішив зіграти першим номером.

Незважаючи на те, що команди зустрічаються один з одним вперше, «Іллічівець», як і личить лідерам групи і господарям поля, вирішив зіграти першим номером.

Після свистка арбітра маріупольці не відсиджувалися в обороні і спробували пресингувати суперника. Вже на 3-й хвилині матчу після подачі кутового Терьохін міг відкривати рахунок, але м'яч після удару головою пролетів поруч з дев'яткою. Биковський частенько турбував голкіпера ужгородців, але йому не вистачало точності. Гостям рідко вдавалося створювати моменти, які б несли загрозу воротам Будюка, в першому таймі це лише два епізоди, пробивали Реутов зі стандарту (відбив кулаками воротар) і Шведюк (мимо воріт). На 43-й хвилині Ковчар промахнувся по м'ячу і Фатьянов, підібравши сферу, помчав по лівому флангу до воріт - Олексій затягнув з ударом, пробивши вже з-під ніг захисника, який встиг пригасити політ м'яча, що летів у руки голкіперу.

Після перерви «Іллічівець» знову продовжив свою серію нереалізованих моментів. Котов пробив з-за радіусу штрафного - м'яч пролетів поруч з дев'яткою. Додав перцю в гру і Чудновець, вийшовши на 68-й хвилині поєдинку, він віддав прекрасну передачу на Ковталюка, а Микола, який змінив Лівінського, не зміг вразити ворота. Приазовці перегравали футболістів «Говерли» у верховій боротьбі, але їх удари були неточні.

Довгоочікуваний гол нагрянув на 78 хвилині зустрічі, Погоріляк подарував м'яч Ковталюку та Микола пасом вивів Меркушова на рандеву з голкіпером - 1:0. Маріупольці поповнюють свою скарбничку трьома очками.

Нагадаємо, що в наступному турі юні говерляни гратимуть вдома проти луцької «Волині».

«Іллічівець» - «Говерла» 1:0 (перший тайм 0:0).

Гол: Меркушов, 78

«Іллічівець»: Будюк, Очігава (Корніюк, 68) , Терьохін (к), Савін, Зубков, Пріхно (Котов, 46), Росляков (Домбровський, 71), Фатьянов (Чудновець, 67), Биковський (Гапоненко, 46), Меркушов, Лівінський (Ковталюк, 61)

«Говерла»: Погоріляк, Ковчар, Ількович (к), Буксар, Реутов, Добровольський, Гей, Русин (Коваль, 84), Шведюк, Сіка (Паволоч, 20), Сегедий (Варварінец, 46)

Попередження: Терьохін, 19, Ількович, 65, Савін, 76, Ковчар, 90+4.




Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 632 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: