Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » U-19: мінімальна поразка «Говерли»
10:04
U-19: мінімальна поразка «Говерли»
У черговому турі чемпіонату України U-19 юні говерляни в рідних стінах приймали полтавчан.

У черговому турі чемпіонату України U-19 юні говерляни в рідних стінах приймали полтавчан.

Перший момент у зустрічі створили гості. Авраменко пробивав по воротах, але воротар «Говерли» впорався з ударом. А вже в другому епізоді «ворскляни» забили. Авраменко вдало пробив головою після подачі кутового - 1:0.

Ужгородці відповіли не відразу. Через 20 хвилин, Тома «обікрав» захисників, вийшов один на один з воротарем і точно пробив - 1:1.

На початку другого тайму - знову два моменти у «Ворскли». Спочатку Ічанський пробив зі штрафного - трохи неточно. А потім Процишін вистрибнув вище за всіх і бив головою - мимо. Знову міг відзначитися Авраменко, але його прийняла на себе штанга. У другому епізоді він виходив віч-на-віч з воротарем, після пасу Браги, але знову пробив і повз воротаря, і повз ворота.

Господарі відповіли ударом після кутового. Горба зіграв надійно.

А за десять хвилин до кінця основного часу Авраменку все-таки вдалося реалізувати вихід один на один - 1:2. Варто відзначити, що в другому таймі полтавчани виглядали переконливіше своїх суперників, і тому перемога ця важка, але заслужена.

«Говерла» - «Ворскла» 1:2

Голи: Тома, 41 - Авраменко, 22, 81

«Говерла»: Пахомов, Буксар (Переш, 84), Ряшко (к), Ковчар, Реутов, Добровольський, Гей, Русин (Шведюк,46), Павлич, Тома, Варваринець (Островка, 61)

Старший тренер: Валентин Слюсар

«Ворскла»: Горба, Зубко, Процишин, Сидоренко, Жениленко (Дорош, 69), Ічанський (к), Рудик, Смірнов (Пилиповець, 54), Костенко, Авраменко (Гасенко, 85), Брага (Мілько, 71)

Старший тренер: Олександр Омельчук

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 612 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: