Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » U-19: "Сталь" здобуває перемогу в Ужгороді
07:57
U-19: "Сталь" здобуває перемогу в Ужгороді
В матчі 26 туру дніпродзержинці переграють юнаків "Говерли".

U-19:
Перемога над аутсайдером юніорського чемпіонату України дозволила «Сталі» U-19 обійти в турнірній таблиці «Скалу» і піднятися на 5-е місце з досить туманною, але все ж перспективою переміститися в ній ще вище. Туди, де ведеться суперечка за медалі цього сезону між «Олімпіком», «Динамо», «Шахтарем» і «Дніпром».
 
Олександр Зотов (тренер «Сталі»): «Протягом всього матчу ми володіли помітною перевагою, повністю контролювали хід поєдинку. Але сказати, що перемога далася легко, не можна. Другий гол ми забили на останніх хвилинах матчу. А в футболі за мінімальної переваги в рахунку буває всяке.
 
Звичайно, швидкий гол нам дуже допоміг. Але він не був випадковим. На передматчевій установці я просив хлопців активно почати зустріч і бажано забити швидкий м'яч. У підсумку, так і сталося. Далі ми не дали суперникові практично жодного шансу, щоб відігратися.
 
Незабитий пенальті? Будемо розбиратися. Ясно одне: нам ще є над чим працювати».

 
«Говерла» U-19 - «Сталь» U-19 - 0:2
 
Голи: Михайло Месхі, 3, Богдан Мицик, 90+3.
 
На 90+5-й хвилині Армен Оганисян не реалізував пенальті.
 
«Говерла» (4-2-3-1): Дядюк - Федак, Веждел, Гогерчак, Боднар (Будз, 21) - Дрозд (Минайленко, 34), Рацин - Машталір, Пінковський, Лебідь - Філіп (І.Варваринець, 57 ).
Середній вік - 18,1 року.
Тренер: Валентин Слюсар.
 
«Сталь» (4-2-3-1): Глоба - Ковальов, Мицик, Ульянов, Плутенко - Антошин (Малишев, 80), Месхі - Кушнаренко (Сластін, 69), Копитов (Устименко, 89), Хоцяновський (Андрусенко, 76) - Оганисян.
Середній вік - 18,1 року.
Тренер: Олександр Зотов.
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 922 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: