Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » U-19: Варваринець приносить перемогу "Говерлі"
09:48
U-19: Варваринець приносить перемогу "Говерлі"
Ддвобій західноукраїнських команд вийшов яскравим та багатим на гострі моменти біля воріт обох команд.

Незважаючи на дощову погоду, важке поле цей двобій західноукраїнських команд вийшов яскравим та багатим на гострі моменти біля воріт обох команд.

«Говерляни» з перших хвилин взялися до справи й почали шукати шлях до воріт суперника. І перший гострий випад міг завершитися взяттям воріт волинян. Нападник нашої команди Іван Русин, зумів випередити оборонців луцької команди, однак воротар гостей, який вийшов за межі карного майданчика зупинив форварда недозволеним прийомом. Арбітр Анастасія Романюк показала кіперу жовту картку. Невдовзі в складі господарів відбулася заміна замість Русина на поле вийшов Варваринець. Як виявилося на поле вийшов справжній джокер «Говерли», але про це згодом.

Лучани зуміли відтіснити гру в центр поля, де й пройшла левова частка боротьби впродовж першого тайму.

Більш цікавішим стала друга половина матчу. Вже перші секунди показали, що закарпатці прагнуть перемоги, й розпочали справжню осаду володінь Андрія Марчука. Кіпер «Волині» з труднощами зумів справитися з ударами гравців «Говерли».

Але на 53 хвилині блискуча контратака господарів завершилася точним ударом в дальній кут воріт. М’яч з центра поля партнери перевели на хід Володимиру Варваринцю, а вже той в оточенні захисників зумів відправити м’яч точно в ціль. Ужгородці й надалі продовжували контролювати хід матчу, а моментами, коли суперник все ж проходив наші захисні редути рятував воротар Юрій Погоріляк. А переможну крапку в матчі знову поставив Варваринець. На 76–й хвилині Володимир «обікрав» оборонців «Волині», які загралися перед власним карним майданчиком та холоднокровно відправив м’яч в ближній кут воріт.

В хвилини, що залишилися хлопці зуміли на збереження бажаного результату.

«Говерла» U-19 - «Волинь» U-19 - 2:0

Голи: Варваринець 53, 76

Попередження: Петров, 10, Марчук, 11, Тетеренко, 20, Коломієць, 37, Ількович, 80.

«Говерла»: Погоріляк, Реутов, Ряшко (к), Ількович, Ковчар, Добровольський, Гей, Павлич, Шведюк (Сегедій, 85), Тома, Русин (Варваринець, 24).

Запасні: Мучичка, Буксар, Сіка, Коваль.

Тренер: Валентин Слюсар.

«Волинь»: Марчук, Кулина, Прошак, Малик (к), Омельчук, Тетеренко, Коломієць (Форсюк, 66), Ковч (Бабій, 55), Зінкевич (Ляшенко, 84), Дудік (Панькевич, 83), Петров.

Запасний: Губа.

Тренер: Ярослав Комзюк.
Інформаційний відділ ФК "Говерла"

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 699 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: