Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » U-19: Вольова перемога в Сімферополі
15:05
U-19: Вольова перемога в Сімферополі
Наймолодша команда «Говерли» U-19 цього тижня у рамках другого етапу чемпіонату зіграє два матчі на Кримському півострові.

Наймолодша команда «Говерли» U-19 цього тижня у рамках другого етапу чемпіонату зіграє два матчі на Кримському півострові.

У першому з них підопічні Валентина Слюсаря зіграли проти однолітків сімферопольської «Таврії». Наша команда зуміла здобути вольову перемогу над господарями – 3:2.

Перший тайм матчу вийшов досить напруженим. Спочатку таврійці на правах господарів намагалися нав’язати свою гру нашим хлопцям. Однак, гострі контратаки закарпатців змусили господарів більше думати за тили, ніж за дії на половині поля суперника. Наприкінці тайму говерляни зуміли вийти вперед. Подачу з кутового головою точно замкнув Богдан Павлич, який щойно вийшов на заміну – м'яч від поперечини приземлився за лінією воріт.
На 58 -й хвилині сольний прохід нападника господарів поля Ігоря Кошмана лівим флангом завершився точним ударом останнього в дальній нижній кут - 1:1. Та вже через 5 хвилин ужгородці відновлюють свою перевагу – точним ударом з 18 метрів голкіпера «Таврії» засмутив Євген Островка. За 7 хвилин до завершення гри кримчани після хорошої комбінації знову відновлюють «статус-кво». Героєм епізоду став Раміль Гасанов, який зумів з 12 –ти метрів вразити дальній кут володінь Юрія Погоріляка - 2:2.

Втім, вирішальну крапку в зустрічі поставили саме наші футболісти. Вже на доданих арбітром хвилинах Віктор Гей опинився на ударній позиції в 10 -ти метрах від воріт й не залишив жодного шансу таврійцям. Тож – 3:2 святкуємо першу перемогу в другому етапі чемпіонату U-19.

Після зіграних двох матчів наша команда з трьома очками в активі посідає 5-у сходинку серед 8 команд. Нагадаємо, що в попередніх турах ужгородці поступилися на виїзді луцькій «Волині» та не зіграли домашній матч проти київського «Арсеналу» через невиїзд останніх на поєдинок.

Вже в суботу 23 листопада наша команда зіграє поєдинок 4-го туру проти однолітків "Севастополя".

«Таврія» - «Говерла» - 2:3

Голи: Кошман, 58; Гасанов, 83 - Павлич, 43; Островка, 62; Гей, 90 +1.

«Таврія»: Дмитроченко, Штанько (Агаєв, 80), Орешко (Колесник, 77), Дударенко, Апанасенко (Горелик, 81), Дмитрієв, Дмитренко (Меньшиков, 90 +4), Автаєв, Кошман, Ковальчук (Гасанов, 46), Білялов (Горидько, 72).

«Говерла»: Погоріляк, Ковчар, Грабчак, Ряшко, Реутов, Добровольський, Гей, Шведюк, Русин (Сегедій, 87), Коваль (Павлич, 39), Островка (Варваринець, 68).

Попередження: Дударенко, 45; Білялов, 52; Кошман, 89 - Ряшко, 16; Гей, 90 +1.
Джерело

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 569 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: