Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » U-19: Завешення сезону на мажорній ноті
20:26
U-19: Завешення сезону на мажорній ноті
Своєрідною солодкою пігулкою для шанувальників "Говерли" через невдалий виступ основної команди став домашній матч молодіжного складу U-19.

Своєрідною солодкою пігулкою для шанувальників "Говерли" через невдалий виступ основної команди став домашній матч молодіжного складу «Говерли» U-19, який і завершував футбольний сезон 2012/2013. А протистояли закарпатці в завершальному турі одеському «Чорноморцю».

Задля того, щоб зберегти за собою п’яту сходинку в турнірній таблиці підопічним Мирослава Бундаша потрібно було перемагати, адже на п’яти наступали луцька «Волинь» та «Чорноморець». Так і сталося юні «говерляни» впевнено здолали одеситів і порадували вболівальників відмінною грою.

Перший тайм проходив за рівної боротьби. Перший небезпечний момент створили гості. Десь на 20-й хвилині з-за меж карного майданчика гравець одеситів завдав удару – м’яч пролетів над перекладиною. Господарі відповіли гострою атакою наприкінці першого тайму – Шведюк вирвався на оперативний простріл зблизився з воротарем на правому куті штрафного і навісив на лінію воротарського майданчика – Курта пробивав головою, однак кіпер встиг повернутися до своїх володінь і заволодів м’ячем.

Розв’язка настала в другій половині зустрічі поєдинку. На 55-й хвилині господарі подали кутовий, одесити відбивають, а на підборі першим був Ігор Казан, захисник «Говерли» вирішив одразу пробивати й не прогадав – м’яч низом по-під стійку закотився в сітку воріт «Чорноморця».

Ужгородці й далі не збавили обертів, постійно йшли в атаку,на 78-й хвилині їх старання принесли результат. З центра поля партнери подали на Курту, який залишив «з носом» оборонця та воротаря і відправив м’яч за призначенням – 2:0.

А крапку в поєдинку на 83-й хвилині ефектним ударом поставив Олексій-Павло Шведюк – 3:0.

Наприкінці поєдинку гості мали нагоду забити бодай гол престижу, та гравець одеської команди примудрився десь метрів з 2-х влучити в перекладину. Тож, завершують сезон наші юнаки на мажорній ноті, але з туманною перспективою.

"Говерла" - "Чорноморець" - 3:0

Гол: Казан 56, Курта 63, Шведюк 78

"Говерла": Бендер - Казан, Смокоровський (к), Данюк, Котьо, Гагун, Гребенюк (Гей 55), Добровольский (Староста 87), Шведюк (Павліш 89), Тома, Курта (Варваринець 83)

Запасні: Ізай, Сіка, Ковчар

Тренер - Мирослав Бундаш

Джерело

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 784 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: