Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » U-21: Драматичний поєдинок у Луцьку
19:07
U-21: Драматичний поєдинок у Луцьку
Вольова перемога «молодіжки» з Луцька.

Вольова перемога «молодіжки» з Луцька.

Команди почали практично без розвідки, створивши у перші півгодини по два небезпечних моменти. У «Волині» Нємчанінов сильно пробив штрафний з 18 метрів. Бендер відбив перед собою, але Хомченку не вистачило кількох сантиметрів, щоб бути першим на м’ячі. Задерецького вивели віч-на-віч, але кіпер вчасно вийшов з воріт, скоротив дистанцію, а Дмитро не перекидав м’яча, а бив у дальній кут. Бендер відбив на кутовий.

«Говерла» відповіла спочатку пристрілкою (Шеліхов парирував на кутовий небезпечний удар впритул), а потм голом. Пройшла атка лівим флангом захисту «Волині», Ботвиннику дали вдарити сильно і точно. Мяч від стійки влетів у ворота Шеліхова – 0:1.
«Волинь» почала обстріл воріт «Говерли» з дальньої дистанції, але м’яч переважно застрявав у частоколі з ніг захисників гостей.

Значно веселіше заграли команди на початку другого тайму. Дуже швидко «Волинь» не тільки відігралася, але й вийшла вперед. Щедрий забив, утікши від захисників та перегравши кіпера – 1:1. А другий гол Коблюк забивав після блискучої багатоходівки – 2:1! Здавалося, що лучани швидко ще розвинуть успіх, адже у ці хвилини повністю перегравали суперника. Але, наче сніг на голову був другий гол гостей. Помилився центр захисту, залишивши Курту перед воротами – 2:2.

Гра на якийсь час посмутнішала й глядачів розважили хіба моменти Карасюка, який пробивав головою після кутового і знову Курта, який з кількох метрів не влучив як слід по м`ячу. Найкращий момент мав Коломієць, який гарматно вдарив у поперечину воріт гостей…

Розв`язка матчу наступила на 77 хвилині, коли удар із середньої відстані вдався Дмитру Нємчанінову – 3:2! По тому «Волинь» дуже впевнено довела матч до перемоги, створивши ще кілька хороших нагод.

«Волинь» - «Говерла» - 3:2 (перший тайм 0:1)

Голи: Щедрий 50, Коблюк 56, Нємчанінов 74 – Ботвинник 27, Курта 58

«Говерла»:
Бендер, Смокоровський, Бабич, Дем’янчук, Козак, Гагун, Ряшко, Ботвинник, Микуляк, Тащи, Курта (к).

Запасні: Мандич, Котьо, Огар, Вагін, Хоменко, Васютин.

Тренер: Михайло Іваниця.

Джерело

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 627 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: