Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » U-21: «Говерла» поступається «Іллічівцю»
19:34
U-21: «Говерла» поступається «Іллічівцю»
Маріупольські резервісти ніколи в своїй історії виступів не програвали ужгородцям.

Маріупольські резервісти ніколи в своїй історії виступів не програвали ужгородцям.

Ось і сьогодні підопічні Михайла Іваниці не змогли зламати не приємну для них традицію. З перших хвилин "Ілічівець" контролював м'яч, але гол першими пропустили саме гості. На 17 -й хвилині, Райчевіч після подачі кутового, з близької відстані потужно пробив під поперечину.

Приазовці продовжили нагнітати напругу на оборонні ряди «Говерли» і вони здригнулися. Примітно, що також після кутового. Суходуб несподівано пробив з розвороту і влучив у дальній кут.

Серія замін у складах обох команд по перерві не змінила хід поєдинку. Гості , як і на початку першого тайму, шукали футбольне щастя біля воріт «Говерли». І знайшли, завдяки досвіду Шевчука, який грамотно підставив спину у карному майданчику говерлян - пенальті. Полянський не залишив шансів голкіперу.

Кінцівка запам'яталася гольовою перестрілкою. Спочатку Лівінський замкнув простріл Гаращенкова, а через хвилину Кадимян зловив Вершиніна на протиході.

Відтак, кінцевий результат - 3:2 - за приазовцями.

«Говерла» (Ужгород) – «Іллічівець» (Маріуполь) – 2:3 (1:1)

Голи: Райчевіч 17, Кадимян 88 – Суходуб 41, Полянський 58 (п), Лівінський 87

«Говерла»: Бабенко (Шевченко 46) – Смокоровський (Гагун 64), Ряшко М., Козак, Ковчар, Лендєл (Хоменко 54), Ряшко В., Кадимян, Бровко, Герасимюк (Курта 46), Райчевіч (Тома 46).

Запасні: Вагін, Котьо.

Тренер – Михайло Іваниця

«Іллічівець»: Вершинін – Тєрєхов, Суходуб (Приходько 46), Гаращенков, Очігава (Котов 76), Полянський, Мишньов (Ковтун 46), Шевчук (Фатьянов 75), Янаков, Кісіль, Філліппов (Лівінський 66).

Запасні: Будюк.

Тренер – Едуард Хавров

Джерело

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 623 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: