Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » U-21: «Говерла» поступається в Мукачеві
19:30
U-21: «Говерла» поступається в Мукачеві
Активніше матч розпочали господарі.

Активніше матч розпочали господарі.

На 5-ій хвилині Акулінін відкрив рахунок у матчі замкнувши передачу з флангу Курти. Після цього «Говерла» віддала ініціативу «гірникам, граючи на контратаках. Тим не менш шанси забити другий м’яч у «Говерли» були. Спочатку Ботвинник пробивав по воротах після обрізки кіпера гостей, захисник підстрахував і вибив м’яч. Згодом Курта пробивав після пасу Микуляка, м’яч пролетів вище воріт. «Гірники» відповіли гарним моментами Дуця та Юрченка останній головою замикав навіс з флангу – м’яч пройшов в сантиметрах від стійки воріт. Гості зрівняли рахунок на при кінці першого тайму. «Гірники» отримали право на штрафний, Гречишкін виконав удар який замкнув Дуць – 1:1.

Після перерви донечанни продовжили контролювати хід зустрічі. Але оборона «Говерли» грала добре. Проте гості забили вдруге. Після розіграшу кутового, на підборі добре зіграв Дуць, який обробивши м’яч потужно пробив. М’яч від поперечки залетів у ворота. «Говерла» відповіла голом Курти. Сергій відкрився після передачі Микуляка, прокинув м’яч повз воротаря та пробив у пусті ворота – 2:2. Розв’язка матчу прийшла на в останній 10 хвилинці. На думку рефері не заправилами у штрафному майданчику зіграв Гагун проти Безбородька. Юрченко без проблем реалізував одинадцяти метровий. Бендер хоч і вгадав напрямок удару, проте витягнути м’яч йому не вдалось.

Активнішими під кінець матчу були гравці «Говерли», але зрівняти рахунок ужгородцям не вдалось.

«Говерла» - «Шахтар» - 2:3 (перший тайм 1:1)

Голи: Акулінін, 5, Курта, 64 - Дуць, 45+1, 57, Юрченко, 80 пен.

Попередження: Дем’янчук, 34, Гречишкін, 75, Курта, 76, Зубков, 76, Хоменко, 87, Смокровський, 90+1.

«Говерла»: Бендер, Смокоровський, Котьо (Васютин, 71), Козак, Дем’янчук, Гагун, Ряшко, Микуляк, Ботвинник, Курта (к) (Хоменко, 77), Акулінін (Огар, 27)
Джерело

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 612 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: