Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » U-21: «Говерла» - «Таврія» - 2:0
23:46
U-21: «Говерла» - «Таврія» - 2:0
Дублери "Говерли" перемагають "Таврію" та йдуть на зимовий відпочинок у хорошому настрої.

Дублери "Говерли" перемагають "Таврію" та йдуть на зимовий відпочинок у хорошому настрої.

У завершальному матчі 2013 року в Мукачеві зустрілися сусіди по турнірній таблиці - ужгородська "Говерла" знаходиться на 14-му місці та сімферопольська "Таврія" займає 15-у сходинку. Гра відбулась в не зовсім футбольних умовах - температура повітря не піднімалася вище 2°С, навколо поля лежав сніг.

У першому таймі невеликою перевагою володіли господарі. Футболісти "Говерли" намагалися час від часу навантажувати оборону сімферопольців прострілами, навісами і далекими ударами. Але Сергій Погорілий і польові гравці "Таврії" діяли надійно.

У дебюті другої половини нашим хлопцям вдалося відкрити рахунок. На 49 -й хвилині Віктор Ряшко реалізував пенальті, призначений за фол Сергія Погорілого проти Романа Ботвинника - 1:0.

"Таврія" свій шанс шукала в стандартах. Так, на 54-й хвилині Іван Гливий навішував зі штрафного на дальню штангу. Але м'яч, нікого не торкнувшись, полетів за лінію. У господарів запам'ятався момент на 66-й хвилині. Після помилки Костянтина Сумеліді, який віддав пас супернику, Сергій Курта вийшов віч-на-віч з Сергієм Погорілим, але метрів з 7-8-ми пробив вище воріт.

На 86-й хвилині сімферопольці створили ще один момент для взяття воріт суперника. Костянтин Сумеліді скинув шкіряного під удар Білялову, але його постріл метрів з 8-9-ти заблокував захисник.

А на 89-й хвилині "Говерла" забила другий гол. Після прострілу з лівого флангу Борис Васютін залишився без нагляду захисників, який чотирма хвилинами раніши вийшов на заміну, точно з ходу пробив метрів з 10-ти - 2:0.

Відтак , перемогу святкує ужгородська команда.

«Говерла» - «Таврія» - 2:0

Голи: Ряшко, 49 (пен), Васютін, 89

«Говерла»: Бендер, Смокоровский (Сербул, 76), Котьо, Козак, Дем'янчук, Ряшко, Гагун, Ботвинник (Бабич, 90 +1), Огар (Васютін, 85), Таранович (Вагін, 27), Курта.

«Таврія»: Погорілий (Дмитроченко, 70), Попович, Сільваші, Сумеліді, Лях, Клочко, Шпица (Кардавар, 46), Кошман (Дудов, 50), Мосендз (Доренський, 59), Гливий, Білялов.

Попередження: Таранович, 13, Котьо, 46, Ботвинник, 63, Козак, 90+1 - Погорілий, 49.

Джерело

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 781 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: