Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » U-21: "Говерла" - "Ворскла" - 1:2
23:13
U-21: "Говерла" - "Ворскла" - 1:2
Сьогодні, 7 серпня дублюючі склади ужгородської «Говерли» та полтавської «Ворскли» зустрілись на стадіоні мукачівського «Авангарду».

Сьогодні, 7 серпня дублюючі склади ужгородської «Говерли» та полтавської «Ворскли» зустрілись на стадіоні мукачівського «Авангарду».

Господарі поля з перших хвилин заволоділи ініціативою. Проте перші 20 хв. матчу пройшли без відвертих моментів. Гострі епізоди настали в середині тайму. За цей період у нашій команді могли відзначатись Юрій Тома, Михайло Реплюк, Олексій Хоменко, В’ячеслав Панфілов. Останньому, до слова, вдалось на 34 хв. розписатись у воротах Ткаченка. Півзахисники вивели В’ячеслава на рандеву з кіпером. Перший удар нападника воротар відбив, проте друга спроба вже виявилась успішною. 1:0. Панфілов забиває у другій грі поспіль.

Після пропущеного м’яча полтавчани намагались вирівняти гру. У складі гостей активно діяли Кизилатеш Джемаль Алі та Богдан Січкарук. На 39 хв. Мирослав Бонь ледь не пропустив м’яч за комірець, на щастя, виручила попереччина. Пробивав Гаркуша.

Після перерви «Говерла» здійснила потрійну заміну. Замість Реплюка, Панфілова та Качараби у гру вступили Гей, Ряшко та Варваринець. Перший гострий момент другої сорокап’ятихвилинки виник у «Ворски» на 51 хв. Після подачі з правого флангу нападнику полтавчан не вистачило сантиметрів щоб дотягнутись до м’яча.

Це був лише тривожний дзвінок, оскільки вже через 2 хвилини гості відновили паритет на табло. Форварда Богдана Січкарука залишили самотнього у штрафному майданчику і після точної навісної передачі той не схибив. 1:1.

Опісля настала безкомпромісна гра від обох команд. Тома і Варваринець на двох змарнували дуже перспективну контратаку 2 в 1. Перший віддав невдалий пас на хід і момент був втрачений. Згодом ця пара мала нагоду ще раз. Тома поборовся на другому поверсі з кіпером, який вийшов з рамки. М’яч відлетів до Варваринця, який технічно розібрався з воротарем і пробив. Та воротаря підстрахував захисник, який на лінії головою відбив круглого.

Під кінець поєдинку вже полтавчани мали чудові нагоди забити. Все той же, Січкарук пробивав головою, нас знову врятувала поперечка. Через декілька хвилин він виконав удар через себе – воротар на місці.

Здавалося б нічия – справедливий результат. Проте на 90+2 хв. «Ворскла» забиває другий переможний гол. Знову головою. Відзначився Сергій Ічанський, якого тренер за 15 хвилин до завершення гри випустив на заміну.

У підсумку, поразка у видовищному поєдинку з рахунком 1:2.


Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 812 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: