Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » U-21: "Говерла" - "Ворскла" Полтава - 1:2
15:07
U-21: "Говерла" - "Ворскла" Полтава - 1:2
По-справжньому драматичним у Мукачеві вийшов поєдинок із полтавською «Ворсклою».

По-справжньому драматичним у Мукачеві вийшов поєдинок із полтавською «Ворсклою». З десяток змарнованих голевих моментів господарями, які більшість ігрового часу провели в чисельній більшості призвело до того, що в кінці закарпатці поступилися полтавчанам.

А поєдинок розпочинався під диктовку господарів. Уже в першій атаці новачок говерлян Акулінін вивів на ударну позицію Сергія Курту, однак Сергій пробив вище воріт. Гості не забарилися з відповіддю, у швидкій контратаці флангову передачу замикав Будник – він також пробив вище воріт.

На 23-ій хвилині захисник ворсклян Олександр Гарбар не дав можливість Акулініну вийти віч-на-віч із воротарем, за що був покараний червоною карткою від арбітра.

А вже через 4 хвилини господарі скористалися чисельною перевагою. З власної половини Курта отримав передачу на хід, зумів відірватися від свого опікуна, а в карному віддав вивірену передачу п’ятою на Акулініна, Леоніду залишалося тільки переправити м’яч у ворота – 1:0.

Здавалося, що господарі й далі розвинуть свій успіх і подарують уболівальникам ще кілька голів. Однак марнували один момент за іншим. Лише Курта міг у першій половині зустрічі двічі засмутити полтавчан, та м’яч наче заворожений оминав ворота полтавської команди. І тут спрацювала давня футбольна істина: не забиваєш ти – чекай гола у свої ворота.

Наприкінці тайму гості провели стрімку контратаку, через центральну зону м’яч у карному майданчику отримав Євген Будник, який вийшов на ударну позицію й холоднокровно переграв Бендера – 1:1.

Усе ж була надія, що в другому таймі закарпатці зможуть дотиснути підопічних Геннадія Медвєдєва. Але вийшло все навпаки.

Господарі, як і в першому таймі, розтринькали купу перспективних нагод для взяття воріт. На 70-й хвилині дістали за все це прикрий ляпас у вигляді голу від Олександра Томенка, який зумів замкнути передачу з кутового. Саме цей гол у підсумку й став вирішальним у матчі.

Хоча в складі нашої команди Курта, Гагун, Тащи та Микуляк могли виправити ситуацію, та м’яч летів куди-завгодно, лише не у ворота «Ворскли». Тож терпимо прикру поразку – 1:2.

«Говерла» (Ужгород) – «Ворскла» (Полтава) – 1:2

Голи: Акулінін. 27 – Будник 44, Томенко, 70.

«Говерла»: Бендер, Бабич, Васютин, Дем’янчук (Вагін, 67), Ботвинник (Гаврилешко, 46; Таранович, 58), Микуляк, Гагун, Курта (к), Акулінін (Хоменко, 61), Тащи, Сербул.

Запасні: Пахомов, Котьо, Огар.

Тренер: Михайло Іваниця.
Джерело

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 600 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: