Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » U-21: «Іллічівець» - «Говерла» 3:1
09:50
U-21: «Іллічівець» - «Говерла» 3:1
Гості з Західної України ще жодного разу не святкували перемогу над маріупольцями.

Гості з Західної України ще жодного разу не святкували перемогу над маріупольцями.

Та й нічийні результати для наших хлопців були позитивним явищем. Тому не дивно, що з перших хвилин гості спробували нейтралізувати лідерів маріупольської команди і не дати їм зіграти в свою гру. Такий хід поєдинку був несподіваним для господарів. До того ж завдяки індивідуальній майстерності Акулініна ужгородці вийшли вперед. Але, згодом все стало на свої місця. Маріупольці знайшли слабкі місця в діях суперників і стали атакувати з подвійною енергією. Це принесло свої плоди в кінці 1 тайму. Гол у роздягальню вдався Руслану Кісілю, який не схибив опинившись віч-на-віч з воротарем.

Він же вивів господарів вперед в дебюті другої половини гри. Цього разу замкнувши простріл з лівого флангу. Перевага "Іллічівця" було переважною, а от рахунок залишався слизьким. І лише в компенсований час, Андрій Тотовицький який вийшов на заміну (автор хет-трику маріупольської команди в попередньому турі) з передачі В'ячеслава Чурка (вихованця ужгородської СДЮШОРу) встановили остаточний рахунок - 3:1.

Голи: 0:1 Акулінін, 19, 1:1 Кісіль, 44, 2:1 Кісіль, 55, 3:1 Тотовицький, 90 +2.

«Говерла»: Іванов, Смокоровский, Сербул (Вагін, 80), Васютін, Дем'янчук, Ряшко (Курта, 78), Микуляк, Гагун, Кополовець, Тащі (Ботвинник, 69), Акулінін.

Попередження: Кополовець, 45
Джерело

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 619 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: