Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » U-21: мінімальна поразка ужгородців в Одесі
23:21
U-21: мінімальна поразка ужгородців в Одесі
"Моряки" виграють завдяки швидкому м'ячу.

U-21: мінімальна поразка ужгородців в Одесі Перемога з мінімальним рахунком над гостями із Закарпаття дозволила «Чорноморцю» U-21 вийти «в плюс» в різниці забитих і пропущених м'ячів у турнірній таблиці молодіжного чемпіонату України. Одесити набрали 30 очок і піднялися на шосту позицію. А «Говерла» так і залишається на останньому місці - 14-м, маючи всього дев'ять очок.
 
Зрозуміло, що 21-й тур нашої молодіжної першості, м'яко кажучи, нерозумно порівнювати з чвертьфіналом Ліги чемпіонів. Але напевно почуття воротаря і захисника «МанСіті», які спорудили гол в свої ворота в матчі з «ПСЖ», мало чим відрізнялися від відчуттів двох футболістів «Говерли» в поєдинку з одеситами.
 
Саме неузгодженість захисника і голкіпера ужгородців привели до єдиного забитого в цій не видовищній зустрічі голу: Кирило Глущенко обікрав недбайливих оборонців і катнув в порожні ворота.
 
Більше команди не забивали, та й моменти створювали якось мляво. Можливо, краси Совіньона при +15 градусів трохи розслабили суперників, але матч так і завершився мінімальною перемогою моряків. Хоча в не менше мальовничому Закарпатті в поєдинку першого кола одесити перемогли - 5:0.
 
Геннадій Нижегородов (тренер «Чорноморця»): «Звичайно, я задоволений грою, результатом, перемога є перемога. А деякі ігрові нюанси завжди можна вдосконалювати. Хотілося б більше забивати, тим більше, маючи для цього стільки можливостей. Це більше індивідуального плану похибки, потрібно більше працювати.
 
Зате зіграли на нуль - молодці. І хоча були невеликі шорсткості, в цілому, зіграли надійно».
 
В'ячеслав Пінковський (тренер «Говерли»): «Результат - не по грі, до замін нічийна була гра. У нас не було яскравих моментів, пенальті одеситам не поставили, хоча в наші ворота арбітр теж міг призначити. Гол самі собі привезли, захисник з воротарем не розібралися. От і все.
 
Що з Артемом Блохом? (Нагадаємо, воротар ужгородців через травму навіть не зміг дограти попередній поєдинок проти «Олімпіка». - Прим. Ред.). На три місяці вилетів хлопець, у нього з плечем проблема. Слава Богу, вставили на місце. Сьогодні Погоріляк теж грав після травми, якби не та помилка, то виглядав досить непогано».


Першість дублерів. 21 тур. 8 квітня. Одеса. УТБ "Чорноморець"

"Чорноморець" (Одеса) - "Говерла" (Ужгород) 1:0

Гол: Глущенко 9.

"Чорноморець": Тюрін, Буряченко, Глущенко, Калітов, Останін (Норєнков, 68), Ключик, Медведь, Попов, Туманян (Мусолітін, 36; Стефурак, 68), Новиков, Серденюк.

"Говерла": Погоріляк, Ковчар, Котьо, Лисаченко, Бобик, Микитишин, Пінковський (Шпак, 56), Ковач, Філіп, Коваль (Ревта, 78), Машталір.

Попереджені: Останін (24), Калітов (63), Норенков (90+2) - Машталір (20), Бобик (46), Шпак (77).
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 1002 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: