Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » У Берегові прожеребкували новий календар чемпіонату
19:31
У Берегові прожеребкували новий календар чемпіонату
У четвер, 20 квітня, відбулось розширене засідання виконкому районної федерації футболу за участю команд – учасниць чемпіонату.

У Берегові прожеребкували новий календар чемпіонату
В четвер 20 квітня, в приміщенні будинку дитячої творчості, відбулось розширене засідання виконкому районної федерації футболу за участю команд – учасниць чемпіонату. На порядку денному було одне питання – жеребкування чемпіонату. Відкрив засідання голова районної федерації футболу Олександр Чегіль, який ознайомив присутніх з умовами проведення чемпіонату, з основними положеннями регламенту.
 
Потім голова федерації довів до присутніх, що окрім 9 команд Берегівщини, заявку на участь в чемпіонаті району подало ще три колективи сусідніх районів. Обговоривши участь команд з – за меж району, прийняли рішення – відмовити футбольним колективам інших районів в участі у внутрішньому чемпіонаті Берегівського району. Відмову мотивували по перше, тому що на думку присутніх це буде некоректно по відношенню до федерацій футболу сусідніх районів. По друге, дальні поїздки несуть додаткові матеріальні витрати. По третє, в районі склалася доброзичлива футбольна атмосфера, де порядок і безпека на стадіонах учасників змагань під час проведення ігор чемпіонату понад усе. Враховуючи, що ці команди та їх вболівальники мають славу недисциплінованих, це може негативно позначитись на сприятливій і доброзичливій атмосфері на стадіонах району.
 
Обговоривши всі основні питання, перейшли безпосередньо до жеребкування. Представники команд, кожен особисто витягував свій номер в сітці календаря ігор. За результатами жеребкування, в першому турі 30 квітня зустрінуться наступні команди. Дебютант чемпіонату берегівський «Юніор» гостюватиме в ФК «Кідьош». Фіналіст зимового Кубку великоберезький «Талісман» гостюватиме в Запсоні. ФК «Яноші» прийматиме географічного сусіда ФК «В. Бийгань». Матчем туру, буде гра на стадіоні в Чопівці, де минулорічний чемпіон брегівська «Зірка», поміряється силами з головним суперником минулого сезону , володарем Кубка району ФК «Артос» Гать. ФК «Батьово» вихідний.
 
Як бачимо 9 команд беруть старт в чемпіонаті. Хоч команд і мало, але в цілому вони вирівнялися силами, що свідчить , що чемпіонат буде цікавим і непередбачуваним. Вболівальники зможуть насолоджуватися улюбленою грою, вболіваючи і підтримуючи власних футболістів.
 
Чемпіонат розпочнеться 30 квітня. Перше коло завершиться 2 липня. В неділю 25 червня буде проведено традиційний бліц – турнір серед юнацьких команд присвячений Дню Молоді та Дню Конституції України. В міжсезоння 23, 30 липня, 6 та 13 серпня пройдуть ігри перших двох етапів Кубка району, фінал якого традиційно відбудеться в останню неділю вересня в рамках проведення міжнародного фестивалю «Берег – Фест». Друге коло стартує 20 серпня і завершиться 22 жовтня.
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 1284 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: