Головна » Усі публікації » на Закарпатті » У Берегові відбувся відкритий кубок міста серед ветеранів (ФОТО)
19:54
У Берегові відбувся відкритий кубок міста серед ветеранів (ФОТО)
Турнір пройшов під егідою Берегівської міської ради, Берегівської міської федерації футболу та ГО '' Здорова сім'я - здорове місто'

У Берегові відбувся відкритий кубок міста серед ветеранів (ФОТО)
Також велику роль зіграв у турнірі і активіст Олександр Болдог, який узяв більшу частину організаційних питань на себе, адже його клуб ''Інтер'' святкує цього року 20-річчя.
 
У турнірі взяло участь сім команд. Серед тих хто виступав на футбольному полі і гравці, які мають за своїми плечами історію і ті хто провів своє футбольне життя у аматорських колективах. У Групі А відбулась запелк боротьба. Чотири команди і усі рівні за силами. Так ФК Чонгор поступився Берегвідейку - 0:2, а мукачівський Сокіл із мінімальним рахунком переграв В. Бийгань - 1:0. Далі у цій групі стало все запутано. В. Бийгань поступається Берегвідейку - 3:4, а Сокіл пропускає двічі від Чонгора - 0:2. У третьому турі Чонгор обігрує В. Бийгань із рахунком - 3:2, а Сокіл обіграв Берегвидейк - 2:0. У підсумку склалася дуже цікава турнірна ситуація. Три команди набрали по шість очок, а різниця м'ячів у кожної була плюс один. Визначали місця у групі за кількістю забитих голів. Так, далі покрокували Берегвідейк та Чонгор. У Групі В Інтер розписав мирову із Гелою - 1:1. Далі Гела розгромила Юність - 6:0, а в кінці Юність програла Інтеру - 1:7.
 
У півфінальних матчах Берегвідейк обіграв Гелу - 4:0, а Інтер здобув перемогу над Чонгором - 3:1. У матчі за третє місце перемогла Гела у серії післяматчевих пенальті, а фінальна гра була напруженою та видовищною. Берегвідейк обіграв Інтер - 3:1.
 
За підсумками турніру Юлія Бенце із Інтеру визнано кращим голкіпером, Томаш Снопчак (Берегвідейк) став кращим гравцем, а Юрій Попович (Гела) забив найбільше голів. Спеціальний приз також отримав і Олександр Болдог за взяття на себе організації турніру.

ФОТОРЕПОРТАЖ з турніру дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 521 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: