Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » У битві аутсайдерів все вирішив один м’яч (ФОТО)
09:31
У битві аутсайдерів все вирішив один м’яч (ФОТО)
Великий Березний у меншості поступився своєму сусіду по турнірній таблиці.

У битві аутсайдерів все вирішив один м’яч (ФОТО) На цю зустріч команди з Великого Березного та Верхнього Коропця чекали з нетерпінням, оскільки хтось із них обов’язково після цієї гри мав би отримати якісь очки у турнірній таблиці. І справді, команди протягом матчу, хоч і створювали моменти, але грали обережно, аби не осіктись. Тим паче, що зона вильоту близька для кожної з команд.

Матч розпочався інтенсивними атаками господарів поля, які приймали великоберезнянців на стадіоні села Лалово. Та підопічним Мирослава Решка не вистачало завершальних дій в атаці. Та перший небезпечний епізод виник саме  біля воріт верхньокоропчан: захисник Юрій Болдижар віддав заслабку передачу на голкіпера Володимира Івашковича, яку миттєво перехопив Юрій Сема, який прицільно ударив по воротах. Володимир Івашкович відбив цей удар.

Згодом у матч свої корективи внесла погода: у Лалові почалась злива. І тому футболісти діяли обережніше на полі. Хоча Юрій Савка із великоберезнянських “Карпат” трішки підзабув про безпеку на футбольному полі і “підкосив” Василя Бирака. Саме через це і отримав він другу жовту картку, а потім і червоне світло.

Кінцівку першого і увесь другий тайм гості провели вдесятьох. А наставник команди Мирослав Решко, який був незадоволений діями своїх підопічних, теж вийшов на футбольне поле. І, врешті, кількісна перевага перетворилась в результат. Забитим м’ячем відзначився Василь Бирак.

Господарі мали ще кілька моментів відзначитись. Але не судилось. Зокрема, Крістіан Решко міг відзначитись забитим м’ячем, однак захисник “Карпат” зумів відбити цей удар.


Арбітри - Микола Машочка
Асистенти - Мар’яна Сухан, Василь Готько


Стадіон с. Лалово, 100 глядачів.

“Верхній Коропець” – “Карпати” (Великий Березний) 1:0

Гол: Василь Бирак, 75.

“Карпати”: Володимир Івашкович, Руслан Жавко, Михайло Власик (Ярослав Бела, 82), Юрій Болдижар, Микола Обицький, (Віктор Телінгер, 75) Василь Павлишин, Олександр Брунцвик, Сергій Бобаль, Крістіан Решко (Роман Чора, 85), Василь Бирак, Мирослав Русин (Мирослав Решко, 46).
Запасні: Михайло Лушпінь, Борис Ряшко,Мирослав Решко, Ярослав Бела, Віктор Телінгер, Роман Чора, Ігор Матвіюк.
Тренер - Мирослав Решко.

“Березний”: Дмитро Готра, Василь Веселовський, Юрій Савка, Руслан Біганич, Анатолій Пеняк (Іван Кофель, 78), Олександр Сабов, Павло Пекар, Мар’ян Попович (Мар’ян Геник, 62), Віктор Шевченко, Роман Канюк, Юрій Сема.
Запасні: Мирон Баник, Іван Кофель, Мар’ян Геник.
Тренер - Микола Шевченко.

Попередження: Павлишин,58 , Решко,85 – Савка,27, Канюк,37, Шевченко,65.

Вилучення: Савка, 40.
Андрій Слохіняк
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 972 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: