Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » У "бойовому" Заріччі "перемогли" арбітри матчу (ВІДЕО)
13:54
У "бойовому" Заріччі "перемогли" арбітри матчу (ВІДЕО)
У 6-му турі Першої ліги Західної зони іршавська команда приймала на власному стадіоні гостей з Ужгородщини.

У Матч був багатообіцяючим, адже обом командам потрібно було здобувати залікові пункти. Уже на старті зустрічі, яку розпочинали гравці із Невицька, було видно, що гра буде дуже цікавою та багатою на моменти. За перших десять хвилин команди на двох зуміли створити по 2 небезпечних моменти, але відзначитись не вдалось. А вже на 12 хвилині гості поєдинку зуміли легко відкрити рахунок у матчі.

Ганчак прийняв пас від партнера і віддав у розріз на Бутрика, який зумів зорієнтуватись у помилці центральних захисників і вийшовши віч-на-віч і реалізувати момент. Після пропущеного м’яча господарі поля трохи активізувалися, а гості в свою чергу небезпечно контратакували. Але більшу частину першого тайму команди провели у боротьбі в центрі поля, рідко загострюючи небезпечними атаками чи ударами.

На 33 хвилині заріччани могли зрівняти рахунок, але вийшовши на рандеву з голкіпером гостей Анталом, нападник «Заріччя» момент не реалізував. Через неповних 10 хвилин матчу неввичани забили вдруге. Після сольного проходу з центра поля півзахисник Невицького Лаба наважився на удар з 26-ти метрів, і не прогадав – м’яч після сильного удару опустився прямо за комірець голкіперу.

Але святкувати довго не довелось, через дві хвилини господарі поля зуміли відквитати один м’яч, відзначився Брич. Саме у цей момент судді вперше серйозно вплинули на гру, адже гравець перебував у метровому офсайді.

На 1 хвилині другого тайму гравці Заріччя зрівняли рахунок. Гравці Невицького неправильно позиційно розташувались на полі, після чого пішла подача з правого флангу на яку відгукнувся Машіко. Надалі ж гра проходила більше на половині поля гостей, які притислись до власних воріт.

Так тривало аж до 81 хвилини матчу. Саме тоді гравець Невицького «привіз» дуже сумнівний пенальті у свої ворота, а суддя окрім того що показав на «точку», так ще й вилучив двох гравців гостей. Великошич із позначки був точний. Отож, 3:2, камбек від Заріччя за допомогою арбітрів.

Однак цим події на стадіоні не завершились. Відразу після матчу п’яні уболівальники господарів «пішли на штурм» автобуса із футболістами гостей. Вони ламалися і через передні двері, і водійські, але так і не добрались цілі. Такими діями фанати господарів не тільки псують футбол, але й підставляють власну команду.


Арбітри: Гала М., Готько В., Балог В.
Делегат – Жига Г.М.

ФК «Заріччя» – ФК «Невицький замок ОК ДЮСШ Україна» (Невицьке) 3:2

Голи: Брич, 44, Машіко, 47, Великошич, 81 (пен.) – Бутрик, 12, Лаба, 42.

«Заріччя»: Владислав Волошин, Аркадій Гасинець, Василь Урста, Олександр Поп , Владислав Машіко, Іван Ільницький, Василь Булеза, Михайло Брич, Іван Шерегій, Ростислав Великошич, Юрій Костак.
Запасні: Василь Фельцан, Василь Шерегій-Шишкін, Іван Фельцан, Василь Зан.
Тренер – Михайло Семак.

«Невицьке»: Юлій Антал, Іван Стойка, Іван Дудик, Мирослав Данко, Дмитро Костелей, Михайло Лаба, Констянтин Костик, Максим Климпуш, Андрій Бутрик, Сергій Арбузов, Олександр Ганчак.
Запасні: Валерій Ігнат, Юрій Піясюк, Михайло Бадюл.
Тренер: Іван Матьовка.
Юрій Піясюк

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1687 | Додав: lobda | Рейтинг: 2.3/3
Всього коментарів: 4
4 miguel  
0
Дорогі уболівальники Заріччя, епізод із пенальті сумнівний, у статті так і написано. Там не пише, що його не було!
А про бутилку і слова немає, бо її там не було.
У рапорті інспектора пише зовсім інше!

3 mshk95  
0
Краще видаліть цю статтю, а то лиш позорите сайт такими розказами

2 Віола  
0
Як казав класик футбольного коментаторства Коте Махарадзе "Такой футбол нам не нужен"... Цирк на дроті. Припустим я , нейтральна людина, декілька разів преглядав епізод з призначенням пенальті. Скоріше був, чим не був. І що, хто дозволяв гравцям Невицька знімати футболки, гуляти за межами футбольного майданчика, потім знову повертатися ло гри. Це катастрофа!!!!!!!! Де футбольні чиновники ФФЗ ???? Тренер Іван Матьовка гуляє по полю, розповідає щось арбітру матча і , я так зрозумів, поліцеському... Ну це ганьба дивитися... Це просто СТИДОБА

1 lollz  
0
Альоо автор статті, шо ти казки вигадуєш
Відео спеціально для тебе, ще раз подивись уважно епізод з пенальті, все ж очевидно
А ось з подіями після ти ще більше здивува, якщо ти не знаєш, що там було насправді, то навіщо таку х**** писати?? Гравець з Невицького ( не знаю його прізвище ) бере і розбиває бутилкою пива вболівальнику ніс !!! Чого ти це не пишеш??

الاسم *:
Email *:
كود *: