Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » У боротьбі за перше "Н. Коропець" розставив пріоритети
17:31
У боротьбі за перше "Н. Коропець" розставив пріоритети
Про те, як нелегко в цьому році грати в Нижньому Коропці, пересвідчився черговий сильний суперник.

У боротьбі за перше У цьому поєдинку зустрічались два колективи, які дуже впевнено йшли в майбутнє груповим турніром Західної зони першої ліги й за відсотком здобутих очок поступались тільки вже переможцю іншої групи «Колосу» з Іванівців. Якщо боржавці зовсім нещодавно увірвались у дану лігу, то коропівці вже котрий рік беруть участь і чимало здобули. За іронією долі саме з цим колективом ризикує зустрітись переможець даного протистояння. 

Початок матчу пройшов на зустрічних курсах, та все ж контроль м’яча був у підопічних Когутича, що дозволяло їм мінімізувати кількість загострень біля своїх воріт. Гості попервах вдало захищалися, та поступово почав просідати лівий фланг їх захисту, бо відверто не встигали на дуже креативним Шелельо. Перший злам у грі міг статися уже на старті першого тайму, коли Лялюк призначив пенальті у ворота «Боржави». Штефицька з позначки пробив низом у лівий кут і найвідданіші місцеві фани були готові переможно підняти руки догори. Та Сірко їх здивував, бо відбив і з другої спроби забрав м’яча до рук. Господарі не зупинялись і далі Герцуський пробив підступно, з відскоком від газону, метрів із тридцяти п’яти. Владислав зреагував.     

На 13-ій хвилині партнер віддав дальній пас на Попика. Крістіан влучив у дальній лівий кут. Сірко виставив кулаки, від яких м’яч зрикошетив від нього в сторону лівої стійки й на щастя для «боржавців» на кутовий. Після подачі з цього стандарту з лівого кута відбулось кілька намагань пробити, та спочатку воротар урятував ситуацію, а далі полетіло вище поперечини. Через чотири хвилини шанс зрівняти рахунок був і в гостей, коли Брич, той що Юрійович отримав пас на лівій частині чужого штрафного майданчика й прокинув собі на хід й уже виходив на ударну позицію, та за наслідками боротьби з суперником опинився на траві й отримав травму руки і згодом був змушений достроково залишити поле. Гості вимагали призначення пенальті, та Лялюк дозволив продовжити гру, чим викликав хвилю обурення численних як для гостьового матчу фанів із Боржавського, які продали вирощену сільськогосподарську продукцію на ринку Мукачева й заїхали підтримати своїх. 

На 28-ій хвилині Керечан влучно пробив метрів із двадцяти семи, та не надто сильно. Моісеєнков відбив і з другої спроби забрав до рук. Через дві хвилини Герцуський прострілив із лівого флангу на Олберта й Олег метрів із восьми переправив м’яч у лівий кут. Сірко не зміг зреагувати – 1:0. 

Господарі продовжували йти вперед і трохи згодом Герцуський пробив у лівий кут. Воротар із Боржавського парирував ногою. На 36-ій хвилині Шелельо обігрався на правому фланзі з Пукішем і прострілив у центр на ділянку перед воротарським майданчиком на Добоша. На удар Михайла знову зреагував Сірко. Через вісім хвилин Герцуський промчав лівим флангом і віддав поперечно на Пукіша. Артур пробив у ближній правий кут. Владислав і цього разу відбив, залишивши для своїх надію.

Та в другому таймі інтрига щодо переможця поєдинку дуже швидко зменшилась до мінімуму. Шелельо прострілив із правого флангу на дальню стійку на Герцуського й Олександр ударом із ходу метрів із дванадцяти зловив Сірка на протиході й переправив м’яч у дальній кут, без шансів на відбиття – 2:0. Далі Олберт віддав дальній пас метрів на сорок п’ять на лівий край штрафного майданчика на Герцуського й Олександр обробив м’яч і обвідним ударом метрів із п’ятнадцяти влучив під дальню стійку. Владислав намагався відбити ногами, та не дістав – 3:0. 

Через сім хвилин Шелельо промчав по центру й віддав наліво на Пукіша. Артур прорвася в штрафний майданчик й прострілив на Олберта, який міг пробивати із дуже вигідної позиції. Захисники в пожежному режимі винесли.  

На 66-ій хвилині Пойдин заробив штрафний метрів із тридцяти, а Керечан пробив із цього стандарту під поперечину. Моісеєнков кулаками перевів на кутовий. Через п’ять хвилин Керечан знову пробив зі штрафного метрів із двадцяти п’яти з прицілом у дальній лівий кут, та сантиметрів тридцять над поперечиною. Ще через шість хвилин Сорока віддавав середній пас на Герцуського, який пробив метрів тридцяти. Сірко у падінні відбив. Трохи згодом Кундрик завдав удару з передачі Віктора Гея, та Владислав відбив і з другої спроби забрав. 

На 85-ій хвилині гості мали найкращий шанс скороити розрив у рахунку. Юрій Брич прострілив із лівого флангу на дальню стійку на Брича-старшого, того що Іванович. Та Моісеєнков парирував його удар і захисник виніс. Через три хвилини Герцуський пробив із лівого флангу в ближній верхній кут, та несильно й Дмитро зреагував. Ще через дві хвилини віддали зліва поперечний пас на протилежний фланг і Орос пробив метрів із дванадцяти. Сірко скоротив кут обстрілу й відбив. 

Радості господарів не було меж, адже зробили вагомий крок до перемоги в групі й вирішальної гри проти земляків із Іванівців. Примітно, що президентом клубу вже котрий рік є жінка Тетяна Когутич, яка любить футбол не тільки на словах, а й на ділі. Каже, що нелегко вправлятися з чоловіками, та їй вірять, бо вдається тримати стадіон та організацію домашніх матчів на хорошому рівні, що впливає й на старання та результат «Нижнього Коропця».       


Арбітр – Михайло Лялюк
Асистенти – Тарас Шопа та Віктор Савко
Делегат ФФЗ – Іван Староста

«Нижній Коропець» – «Боржавське» – 3:0 (1:0)

Голи: Олберт, 30, Герцуський, 48, 52.

«Нижній Коропець»: Дмитро Моісеєнков, Артур Пукіш (Сергій Орос, 67),  Іван Штефицька, Олег Олберт (Олег Кидисюк, 60), Михайло Добош (Віктор Гей, 74), Крістіан Попик (Василь Сорока, 63), Олександр Герцуський, Сергій Кундрик, Микола Шелельо (Владислав Магоч, 67), Денис Гей, Василь Маринець.
Запасні: Михайло Янкович.
Старший тренер – Віктор Когутич, тренер – Віктор Гей.

«Боржавське»: Владислав Сірко, Михайло Михайлович Брич, Михайло Юрійович Брич (Валентин Віщак, 26), Юрій Брич, Михайло Кіш, Ярослав Пойдин, Іван Боршош, Юрій Яцкулинець, Олександр Керечан, Юрій Козуб, Михайло Мошкола (Михайло Іванович Брич, 51).
Запасні: Іван Гербик.
тренер – Михайло Іванович Брич.

На 5-й хвилині Штефицька не реалізував пенальті.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 889 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: