Головна » Усі публікації » на Закарпатті » У Буштині відбувся міжнародний футбольний турнір ім. М.Комана
12:07
У Буштині відбувся міжнародний футбольний турнір ім. М.Комана
На стадіоні «Тиса», відбувся перший міжнародний турнір з футболу імені Михайла Комана серед ветеранів.

На стадіоні «Тиса», відбувся перший міжнародний турнір з футболу імені Михайла Комана серед ветеранів.

Як розповів Буштинський селищний голова Іван Іванович Паш, майстер спорту Михайло Коман – колишній футболіст та тренер.

Народився 1928 року у м.Люботин (сучасна Словаччина). Упродовж одного року грав за буштинську команду «Зірка», а згодом – за команди «Закарпаття» та «Динамо» (Київ). З 1977 по 1984 роки був начальником команди, затим – директором школи «Динамо», тренером юнацької збірної СССР, старшим тренером «Динамо-3».Міжнародний турнір, на думку селищного голови, сприятиме налагодженню добросусідських відносин в галузі спорту між Буштином і Ясеновим, які підписали угоду про партнерство під час святкування річниці з дня заснування селища у травні цього року.

– Буштинські футболісти вирішили вшанувати славного спортсмена і тренера турніром, – каже президент ФК «Тиса» (Буштино), депутат селищної ради Іван Юрійович Паш. – Селищний голова та депутати нашу ініціативу охоче підтримали. Сподіваємось, що він стане традиційним.

У поєдинках на футбольному полі взяли участь команди ветеранів Ясенова (Словаччина), м.Мукачево, м.Хмельницький та смт Буштино. До слова, у словацькій команді грав і староста Ясенова Ян Катковчин.

За результатами матчів, перемогу у змаганнях здобули буштинські футболісти, котрі у фіналі переграли хмельничан з рахунком 2:1.

Кращим гравцем турніру став Віктор Рибачок (м. Хмельницький), кращим воротарем – Мірослав Демко з команди Ясенова.

Заохочувальний приз отримав також воротар буштинської збірної Василь Гісем. Переможці та учасники турніру були нагороджені кубками і вимпелами.

Турнір було організовано за підтримки Павла Балоги.
Джерело

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1025 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: