Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » У дербі Рахівського району перемагає «Говерла» з Ясіня
10:26
У дербі Рахівського району перемагає «Говерла» з Ясіня
Ясінянська команда мінімально переграла Біло-церківську «Вікторію».

У дербі Рахівського району перемагає «Говерла» з Ясіня Хід першості області Східної зони поки найбільш інтригуючий з поміж усіх інших футбольних турнірів Закарпаття. Попри те, що у підсумку 4-ох турів тут зявився одноосібний лідер, ФК «Терново», спрогнозувати, хто йтиме без втрат у турнірі поки напрочуд важко. Обрати фаворита наразі можна з половини команд чемпіонату. Різниця тільки в успішності або неуспішності старту команд.

До останніх можна віднести «Говерлу» з Ясіня. Один з лідерів Східної зони у напруженій боротьбі вже встиг поступитися «Тересві», та оконфузився у поєдинку з «Ізою». Цей матч повинен був відновити репутацію гуцулів. І суперник для цього (з Білої Церкви) – чи не найкращий, адже мова тут йде про справжнє дербі.

Вязке поле, мінімум створених нагод та велика кількість боротьби – таким був перший тайм цього дербі. Команди до удару не доводили жодну з атак, аж до 32-ої хвилини. Гравець гостей, Марін Она, увійшовши до штрафної, віддав легенький пас на Павла Поповича. Останній пробивши щосили впритул влучив у кіпера.

Вже у доданий до першого тайму час вийти вперед могли і господарі. Після виконання кутового замикати м’яч у ворота міг Новіков. Але кіпер гостей, Сергій Йосипчук – блокував удар.

Початок другого тайму теж видався не надто видовищним. Небезпека йшла хіба що від стандартів у виконанні господарів. Виконання хороше, але до голу справа не доходила. Вже з 68-ої хвилини гравці «Говерли» зуміли створити кілька небезпечних атак. Спершу Віктор Новіков трохи неточно пробив по воротах після кутового. Потім з лінії штрафної по воротам бив Цуперяк. Та удар Валерія пройшовся правіше від стійки.

І вже на 71-ій хвилині «Говерла» повела у рахунку. Швидкісний прорив Цуперяка правим флангом закінчився точним пасом на Віктора Новікова. Той, прибравши захисника, відправив м’яч прямісінько у ворота. 1:0.

Далі картина на полі ідентична з першим таймом. Майже до кінця гри команди тільки боролися за м’яч не створюючи небезпечних нагод. На 88-ій хвилині «Говерла» була близькою аби подвоїти рахунок, але вихід 1 на 1 Новіков не використав пробивши у кіпера гостей.

У підсумку, 1:0. «Говерла» з Ясіня реабілітується перед вболівальниками за невдалий старт сезону.
 

«Говерла» (Ясіня) – «Вікторія-ЛНС» (Біла Церква) 1:0

Голи: Новіков, 71’.

«Говерла»: Сидоряк, Мільгевич, Тулайдан, Станіцький, Сурядний, Климпотюк, Микитюк (Праничук, 89’), Цуперяк, Новіков, Павлючок (Попюк, 79’), Тимчук;
Запасні: Андріюк, Лендєл;

«Вікторія-ЛНС» (Біла Церква): Йосипчук, Деяк, Грін, Марінцан, Чубни, Штефан, Она, Бубен(Чубан, 71’), Бокоч (Станчкович, 79’), Попович, Дан;
Запасні: Форкош, Ціпле М., Ціпле І.;

Попередження: Бокоч, 43’, Бубен, 70’.
 Мартін ТУРКАЛО
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1229 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: