Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » У дербі Великих сильнішими були Лази (ФОТО)
19:48
У дербі Великих сильнішими були Лази (ФОТО)
У неділю, 21 липня, відбулись останні перенесені матчі першого кола чемпіонату Ужгородського району.

У дербі Великих сильнішими були Лази (ФОТО)
У одному з двох перенесених поєдинків зустрічались другі Великі Лази та дев’ята Велика Добронь. У господарів колектив доволі віковий, а точніше досвідчений, який вирізняється своїми бійцівськими якостями. Гості ж навпаки, роблять ставку на молодих, а подекуди і зовсім юних гравців, які тільки набираються досвіду у дорослому футболі.

Великі Лази грали за схемою близькою до 4-3-3, а їх суперник використовував більш захисну модель 4-2-3-1.
 
Розпочали гру команди активно, обмінюючись гострими моментами. Барта пробив зі штрафного з 23 метрів, Кашка впіймав. За мить Сов'як технічно підробив собі під удар і пробив з 14 метрів, але вище. На 12-ій хвилині 18-річний капітан гостей Бара не використав чудову можливість, пробивши з 17 метрів повз ворота і одразу зелено-білі відповіли результативно. Цигак віддав довгу передачу у штрафну, де Сов’як довів атаку до голу – 1:0.
 
Після цього великодобронці намагались швидко проходити центр поля і час від часу турбували Кашку ударами з середньої відстані, однак Барта та Давід Кіш били не зовсім точно. На 30-ій хвилині господарі заробили стандарт у 19 метрах від воріт, Мателешко потужно пробив у воротарський кут, а Мицак не зміг впоратися з цим ударом – 2:0.
 
За хвилину Шандор віддає діагональ у карну зону на Сов’яка, який з близької відстані б’є мимо. На 33-ій хвилині Зубанич змістився з свого правого краю у центр і пробив з 23 метрів, м’яч пройшов трохи вище дев’ятки. Добронь найреальнішу нагоду мала після подачі з кутового, Пап на дальній стійці замикав головою, проте дивом не влучив у рамку з двох метрів. На 37-ій хвилині Шмулига вивів на ворота Сакадаті, однак той не зміг завдати точного удару.

По перерві Зубанич одразу загострив гру попереду, прорвавшись до воріт з правого краю, воротар відбив ногою удар з гострого кута. Небезпечно пробивав Барта з лівого краю з 19 метрів, але не влучив у дальній кут. Трохи згодом Зубанич вже бив з центральної зони з 20 метрів, але повз ворота.
 
На 51-ій хвилині Ласло Кіш довгою передачею знайшов у чужій штрафній Барту, який другим дотиком пробив з шести метрів, але вище. За три хвилини Сов’як передачею врозріз вивів Романа Митровку один в один і той не схибив – 3:0.
 
На 59-ій хвилині Давід Кіш пробив з 19 метрів, голкіпер забрав. На 65-ій хвилині Барта виконував стандарт з 18 метрів, сильний удар великодобронця прийняла на себе стійка.
 
Більшу половину другого тайму гості помітно підсіли і вже мало думали про атаки. На 73-ій хвилині господарі розіграли кутовий, на завершенні якого Шмулига асистував Форкошу, однак Олександр б’є вище з 10 метрів. Ще в одному епізоді Сов’як з хорошої позиції з 14 метрів відправляє шкіряного над воротами. А під завершення поєдинку Цигак вивів Форкоша на побачення з Мицаком і великолазівець встановив кінцевий рахунок – 4:0.
 
Загалом обидві команди показали змістовний футбол, здебільшого тримаючи м’яч внизу і вибудовуючи свої атаки за рахунок короткого пасу.
 
Команда Йосипа Микуланинця скорочує відставання від перших Лінців до трьох очок, а від третього відірвалися на шість.

 
ФК «Великі Лази» - ФК «Велика Добронь» 4:0
 
Голи: Совяк, 13, Мателешко, 30, Р. Митровка, 54, Форкош, 89.
 
Великі Лази: Дмитро Кашка, Сергій Цигак, Андрій Митровка, Олег Мателешко (Олександр Форкош, 67), Роман Митровка, Дмитро Зубанич, Євген Шандор, Михайло Мотильчак, Віктор Сов'як, Юрій Шмулига, Віталій Сакадаті (Павло Калиняк, 62).
Тренер – Йосип Микуланинець.
 
Велика Добронь: Крістіан Мицак, Ласло Кіш, Акош Кіш, Матвій Пап, Чоба Бара, Давід Кіш, Іштван Барта, Даніел Якоб, Алекс Молнар, Крістіан Рац, Янош Балог.
Тренер – Ласло Кіш.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 930 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: