Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » У ДЮФЛ Закарпаття відбулось берегівське дербі
13:07
У ДЮФЛ Закарпаття відбулось берегівське дербі
У черговому турі ДЮФЛ Закарпаття між собою зустрілись земляки – ДЮФК «Берегвідейк» (ДЮСШ Берегівський район) та ДЮСШ міста Берегово.

У ДЮФЛ Закарпаття відбулось берегівське дербі
У першому колі чемпіонату районні футболісти доволі легко отримали свої перемоги. Питання результату цього матчу носило в собі інтригу. Це й не дивно, адже в міжсезоння команди міста зуміли підсилитися і вже в другому колі демонструють непогану гру.
 
Першими на поле вийшли молодші юнаки U-13. Хоча ці хлопчики належать до однієї школи – (районної ДЮСШ), але підопічні Ігоря Муски виступають в парі зі старшою групою міста, поступатися ніхто не збирався. Обидва колективи ставили задачу перемогти. З перших хвилин гри ініціативою заволоділи підопічні Василя Пануліна і провели ряд атак. У такому стилі тривала практично вся гра. Ще в першому таймі зусиллями Арсена Фулея команда мала нагоду два рази забити гол. Але чудово в рамці воріт діяв Денис Маргітич.

У другому той же Фулей ще кілька разів загрожував воротам суперника, але не таланило. Переможну крапку в грі поставив кращий бомбардир команди Петро Гарапко, який і провів єдиний у грі гол. Наразі команда посідає перше місце в зоні і будемо сподіватись, що і надалі утримуватиме лідерство.
 
Гра команд U-15 проходила не менш цікаво. Щоправда вже на першій хвилині футболіст «Берегвідейка» Ерік Олай скористався розгубленістю захисників і відкрив рахунок. Підопічні Валерія Щоки не збавляли оберти. Але і учні Володимира Петрушки намагалися відіграти. Василь Дрозденко, кращий в складі містян, мав нагоди зрівняти рахунок, але на заваді був Микола Кононенко, воротар, який після травми повернувся в ряди команди. Можливо, саме гра Миколи і дала змогу залишити ворота районної ДЮСШ сухими. Крапку в матчі на 45 хвилині поставив Микола Якимець. Давід Леврінц виконав штрафний, м’яч влучив в поперечину, а першим на відскоку опинився Якимець, який подвоїв рахунок.
 
Будемо відверті, гра всіх команд, як і молодших, так і старших порадувала. Важливим фактором є те, що не зважаючи на масові виїзди юних берегівців у футбольні академії Угорщини, місцеві тренери не опускають рук, а відшуковують нові таланти і наші команди гідно виступають чемпіонаті ДЮФЛ Закарпаття у всіх вікових категоріях.
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу U13 дивіться на сторінці Берегвідейк у фейсбуці.

ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу U15 дивіться на сторінці Берегвідейк у фейсбуці.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 881 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: